tazeanne123_ Esenyurt’ta güvenliğiniz halıları temiz getiren yıkamacı varmı acaba halılar hepsi beyaz ve biraz korkuyorum kötü gelir diye
Aslihanilhan tazeanne123_ bende bugün verdim yumoş halı yıkama adı bak internetten sanırım Esenyurt’ta da geliyorlar . Memnundu gönderenler . Bende oraya verdim . Coğu kapalı ama bunların izni varmış çalısıyorlar yani
Kereminannesiiiiiii tazeanne123_ emin halı var çok memnunuz ailecek oraya gönderiyoruz senelerdir öneririm
Aslihanilhan tazeanne123_ daha bugün verdim canım ama arkadaşım veriyordu gayet memnun su temiz geliyor dedi . Stor perde de verdim yağ içindeydi yani mutfağın perdesiydi
Kereminannesiiiiiii tazeanne123_ 05532165623 canım çalışıyorlar kapanmada bilgin olsun umarım memnun kalırsın
Mom080 Furkan halıya veriyorum yıllardır çok güzel temizliyorlar ve istedigim günde getiriyorlar. Kirli gelirse alıp tekrar yıkıyorlar ben çok memnunum
Ege___Han Halı yıkamacılar çalışıyolarmıydı ya bende çalışmıyolardır diye bayramdan sonraya bırakmıştım artık mecbur öyle yapıcam gerçi baya ağırlaşmış olucam ama napalım Allah bi kolaylık verir artık