melty Hamile kalmadan öncede kiloluydum 74 le hamile kaldım şimdi 33 haftalık hamileyim ve 84 kilo oldum , muhtemelen sezeryan olacağım en azından eski kiloma dönebilir miyim kısa sürede, sizin sezeryandan sonra ki süreciniz nasıl oldu??
Beyzan melty bu sizin bünyenize ve beslenme duzeninize bağlı eğer bol su içip sürekli emzirirseniz süt olsin diye şekerli hamurlu şeyler yemezseniz dönersiniz. 50 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim sezaryen doğum yaptım hepsini geri verdim 3 ayda ama dediğim gibi bol hareket ettim günde en az 3 lt su içtim
Miiray melty 6 gün önce sezeryanla doğum yaptım. 70 kilo ile doğuma girdim şu an 62 kiloya düştüm bile🙈
Berna4161 melty sezeryandan tam 8 ay sonra hamilelik başlangıç kilomun tam 11 kilo altına düşmüştüm. Başlangıcımda 74 kiloydum. Doğuma 86 kilo ile girdim. Sezeryandan sonra 3. Ayımda 74, 8. Ayımda 63 kiloydum. Şimdiki doğumum içinde dualarım bu yönde 😊 ama diyet falan yapmadım açıkçası. Sadece yediklerime dikkat ettim.
Busrakaya0707 melty Mart ayında doğum yaptım sezeryanla 21 kilo almıştım 16 kilo gitti 2 ayda ama çok yiyorum emzirdikçe canım tatlı istiyor belki biraz kendime hakim olsam hepsi giderdi çünkü sürekli hareket halinde oluyorsunuz ister istemez
Asyaayaz1 Ablam sezeryan Doğum yaparak 5 6 ayda sıkı ve sağlıklı beslenerek eski kilosuna kavuştu önemli olan sağlıklı beslenmek🌸
BeyazHanim Ben 21 gün önce sezeryan oldum. Şuan eski kilomdayim. Ve bende 65 tim hamileyken 76 olmuştum. Şimdi yine 65
[silindi] Bence vücuda göre değişiklik sağlıyor. Eğer vücudunuz daha çabuk kilo vermeye meyilliyse verirsiniz cabucak tabiki düzenli beslenerek daha erkene alınabilir kilo verme. Bende öyle olmadı malesef emzirdigim için çok tatlı yiyordum bir seneye yakın sürede eski kiloma dönebildim.
HarleyQ Ben ilk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kalıp 72 kilo ile doğuma gitmiştim. Oğlumun 1 yaş doğum gününde yine 50 kiloydum 22 kilonun tamamımı verdim. Korse kullanmadığım halde sezeryan göbeğiymiş sarkmaymış çatlamaymış da olmadı.
sumeyye_81 melty canim onlar kilodan cok ödem insanin vücudu sisiyor dogumdan sonra siviyi cok tuket odem atarsin onceki kilona donersin bende sezaryen oldum 1 ayda eski kiloma dondum doktorum bana kati yemek sut yapmaz kilo yapar gunde en az 6 bardak sivi tuket dedi su ayran komposto suyu tuket dedi hem sütüm cok olmustu hemde hemen onceki halime geri dondum gobek bile kalmadi
BeyazHanim Asyaq21 Yok kendi kendine indi kilom zaten doğumda bı 4-5 kilo gitti, ilk 2 gün sadece sıvı beslenerek ve emzirerek terleyerek kilo veriyor insan. Lohusa teri varya , acaip kilo verdiriyor