Birkiz Sedakbyk deterjanı kullandım gayet iyi memnun kaldım ama bez hakkında fıkrım yok 2 bebeğim e hamıleyım bunda deneyeceğim genel olarak sıtede herkes güzel şeyler yazmış ama ve fiyat olarak cok uygun
meraklianne1 Sedakbyk ablam kullandı yeğenime çok memnun bende aldım bende e bebek bezi kullancam aldım hatta indirimdeyken 😊😊
ATC Sedakbyk sıvı deterjanı oğluma 2 buçuk senedir kullanıyorum çok memnunum çocuğum çok alerjik hemen herşeyde döküntü falan oluyor ama bu deterjanda hiç sorun yaşamadım doğurunca 2.ye de onu kullanıcam
Aleovera Sedakbyk hepsini baby me aldm şampuan a kadar temmuz başında doğum nasipse kullancam. Açık bez alip kullananda var primann en pahalisini da.. insallah sıkıntı yaşamayız
Busrakaya0707 Sedakbyk bezini kullanıyorum ilk günden beri 2 aylık olduk hiç sıkıntı yaşamadık gayet kaliteli pişik sızdırma hiç sorun olmadı
2mutluluk Sedakbyk bezini kullanıyorum bende hiç pişik yapmadı çok memnunum kızım 20 aylık şuan kilot bezini kullanıyorum memnunum Bi al başla neyle başlarsa öle gidiyor bence çok pahalısına gerek yok şampuanını da kullanıyorum ilk günden beri çok memnunum