Nursel725 hatice_21 o kadar çok duydum ki artık bu ismi . Çok moda geliyo o yüzden ama size ne hissettirdiği bize düşündürdüğünden daha önemli bence 😊 valla ben sevmiyorum açık söyliyim ama benim koyucam ismide beğenmeyen çok insan var o yüzden siz içinize sinmişse değiştirmeyin fikrinizi . 😊adıyla yaşasın
Nursel725 hatice_21 İdil koyucaz bizde inşallah 😊 herkes ayrı bişey söyledi ama benim aklımdaki görüntüsü hep güzel 😊
Eligulu hatice_21 çok kötü saçma ilerde çocuklarınız okula başlayınca nasıl bizim zamanimizda Merve, Zeynep, Ayşe isimleri sınıfta çoksa onların zamanında da Lina, alina, alin, liva vs gibi isimlerden birçok olacak en güzeli geleneksel isimler
hunilianne hatice_21 benim yiğenimin adı Melek Lina ama hiç Lina demiyorum çünkü gerçekten çok fazla kondu bu isim ya. Bi kaç isim fazla popüler bu ara ve bi kaç yıl sonra anneler neden hepimiz aynı isimleri koyduk diyecekler 😃 mesela ben Hüma ismini severim ve koymayı düşünüyordum ama baktım ki o da moda olmuş çok konuyor vazgeçtim 😃 bi zamanların Mervesi Büşrası gibi. Okulda mesela Büşra, Merve çok olurdu soyadlarından ayırırdık adlarını söylemezdik bile 😃
Nurunannesiii12 lily-11 isim arayışına odaklanirsaniz karar verme de daha etkili olur.istemedifiniz isimleri seçersiniz beğendiğiniz isimlerden içinize sinen i koyarsınız.aslinda bulmuşsunuz da bi tık daha güzel isim hoş kalici olmasını istiyorsunuz gibi geldi bana ☺️
lily-11 Nurunannesiii12 evet aynen güzel bi isim koyamazsak diye korkuyorum🙈 bi de ikizler burcuyum fikrim değişiyor diye korkuyorum😅 liste yapmıştım aslında ama epeydir bakmadımm dediğiniz gibi ben bi deftere geçeyim listeyi bi güncelliyim🙈
Nurunannesiii12 lily-11 yarın cinsiyet icin ve kontrol için gidicez hastabeye .bende kız erkek isimleri yazıyorum aklıma gelen uyumlu isimleri😂 biriktiriyoruz bakalım hangisini seceriz ah bi gösterse .evladimizin da begenecegi guzel isimler yaziyorum uyumlu iki isimleri seviyorum hemde sunnet .ne cok ucuk necok kacik ayarinda yakistirmaya calisiyorum😂 eşim içlerinden birini seceriz dedi ona birakmiyorum yoksa gider dedesinin adini koymak ister falan belli mi olur 🤣
bebissveannesi kayaebru9088 sanırım isminiz Ebru benimde Ebru ☺️ Bebeğimize de Eylül koyacağız inşallah bana uysun istedim ☺️
kayaebru9088 bebissveannesi evetisimlerimiz aynı bende Eylül de evlendik vs bı anlamı oldugunicin birden içime sindi yoksa düşünürken bı anlam yüklemedim.ama baktım ki her şey Eylül e çıkıyor bencede çok hoş 🥰🥰
a_burcu_bur hatice_21 benim cinsiyet bile belli değil ama kız olursa Asel Lina koyabilirim. İki isim 🥰🤷🏻♀️
Eminos123 hatice_21 ben bu tarz isimleri sevemedim cennette tas yok hurma agaci yok cennetin kapisi anlamina geliyor kuranda geciyor diye koyuyorlar ama bana insan ismi gibi gelemiyor malesef
hatice_21 Eminos123 ne alaka ki insan ismi gelmiyor hangi isimler insan ismini çağrıştırıyor size o zaman 🤷
a_burcu_bur Eminos123 annem Asel Lina ya Ballı hurmam dedi 😂😂 benim ilk duyduğumda hoşuma gitti. Herkesin kendi fikri tabi, renkler zevkler tartışılmaz 😂 bi Ayşe, Fatma ya da Merve Ceren de koymam 🤷🏻♀️ belki de oğlum olucak 😂😂
Eminos123 hatice_21 valla bu tarz isimler o kadar turedi ki lina mila lila kusura bakmayin da kedi kopek ismi gibi geliyor koyana adiyla buyusun diyorum ama kendim kesinlikle koymam bide asel turedi ilkokulda herkesin cocugunun ismi asel olacak