yelizyeliz hatice_21 çok güzel ama artık çok sıradan sanki ya her küçük kız çocuğunun adı Lina, Mina, Hüma, Hira, Lila 🙄
LawyerEce hatice_21 Anlamı açısından emin değilim açıkcası. Kur’an da Lîne diye geçiyor Line hurma ağacı anlamında. Lina başka bir isim. Arapça çok geniş bir dil. Birde kimi duysam Lina koyuyor. İstiyorsan koy ama okulda çok sıkıntı çekecek herkes bu sene yüklendi bu isime. Sınıfta 5-6 tane Lina olucak..Soyisimleriyle çağırılacaklar büyük ihtimal. 🤷🏻♀️
lily-11 hatice_21 ben de Lina istiyorum çok kibar ve hoş bence. Yanına da daha güzel anlamlı bi isim eklemek istiyorum siz tek Lina mı koymayı düşünüyorsunuz? Doğa Lina koyacağım sanırım ben😃 başka yakışan isim bulamadım Öykü Lina da olabilir
minidior Ben anlamınıda kulağa hoş gelisinide seviyorum Allah nasip ederse 2 haftaya dogumum var bende kizimin adini Lina koyucam🥰
Minaminisi yelizyeliz @anti_mateist65 Bi bitmediniz yahu! sizce ne versin çocuğunun adına? Burada aile büyükleri isim vermek istiyor dendiği zaman kıyamet kopuyor, kim karışır vereceğin isme diye. Ama maşallah milletin çocuğunun vereceği isme nasıl karışırsınız? Kadın fikir istiyor sizden sadece. Sen beğenmezsen beğenme kendisi beğenmiş.. Geçen günde biri yazdı bu tarz birşey ayıp ama artık. Bırakında Herkes kendi çocuğunun ismini kendi düşünsün.
lily-11 LawyerEce 😂😂 ben de aynı böyle düşünüyorum ama kendime de engel olamıyorum Lina çok güzel geliyor bi tek bu isme içim ısındı😅
Nurunannesiii12 lily-11 doğa lina guzelmis👍 Bence tek başına koyulabilecek bi isim değil özellikle alya lina asel hafta giib isimler i tek koymuyorlar çünkü ilerisi de var bunun.onceden sınıfta ilkokul olsun kise olsun. Elif kübra ismi olurdu 5 6 tane öğrenci olurdu soyadları ile csgirilirdi.cok güzel isimler var illa eski yada cok yeni herkesin koyduğunu koymamak gerekiyor.doga ismi çok hos. Kızım olursa 2 isim düşünüyorum beğenilen fakat gunumuznisimlerden olmayacak ki okulda sorun yaşamasin sonra gelir bana kızar evlâdım. Su an 18 yasında olup ismini beğenmeyen isim değiştirmek isteyen çok genç kız var dikkat edelim günümüz gençleri beğenmiyorlar begendirttmek çok zor.kimse kayınvalide yada istemediği ismi koymak zorunda değil istediğini koysun fakat bazı isimlerin yani kesinlikle boş kalmamalı ki iki isimle taclandirilmali o zaman daha kalıcı hoşnutluğu olur çocuk üzerinde.oyle dimi☺️🌸
anti_mateist65 hatice_21 ben daha gelenekselciyim. Kızım olsaydı elif koymayı düşünüyordum. Sizin bileceğiniz bişey tabi ama lina çok sık karşıma çıkıyor ve bu tarz popüler isimler bi yerden sonra sıkıyor. Bu benim şahsi görüşüm. 😊
yelizyeliz Minaminisi neden bu kadar ateş püskürdünüz anlamadım? Gayet güzel dille beğendiğimi ama artık çok yaygınlaştığını söyledim. Tü kaka ıyyy nasıl koyarsınız böyle bi isim mi dedim sanki? Biraz sakin ya zaten yine istediği ismi koyacak koyma diye diretmedim ki banane zaten ve ayrıca benim yorumumdan sizene?
Nurunannesiii12 Minaminisi ne var ki bunda sert karşılamışsınız.belki anne adayı yanina daha güzel bir isimle taclandiracak sonuçta fikir almak istememiş olsa yazmazdı ve istediği ismi koyar yine. Herkes koyuyor olabilir fakat yaratıcı güzel hos bi isim daha eklenince yeni isimler lina lıya alya hafta meva gibi isimler iki isim koyulunca daha güzel görünüyor tek olarak bende güzel bulamıyorum. Sanki siz saldirirmiscasina tepki vermişsiniz fikir almak istemiş tepkili olarak cevap vermedim şimdi bana da gelip böyle böyle yazmayın ben iki isimle düşünürseniz güzel hos kalici olur demek istedigim bi yorumds bulundum. Post altı kavga yeri olmasa güzel olur nadiren giriyorum foruma sırf su saldırı tartışma durumu olmamas i adına.gun boyu girerken gunde bir e dusurdum yaomayin böyle asiriliklar herkes fikrini öneriyor.
anti_mateist65 Minaminisi biz düşünmesin demedik. Düşünüyorsa koysun. Fikir sormuş fikir beyan ettik. Kaynanaaının adını da koyabilir lina da koyabilir başka bişey de. Ben artık sıkıldım sadece bu ismi duymaktan. Her türlü yoruma açık olmayan insanların da bu tarz sohbetlere de katılmaması daha doğru. Sohbeti açan bayan bu kadar ciddi tepki vermemiş bu arada 😊
angel123 Minaminisi fikir istemek ne demek biliyosun dimi o da kendi fikrini söylüyo ne saçma bi yorum
Gulbaharklc Valla bende lina koyucam gayette hoş bi isim önemli olan benim nasıl hissettiğim çok olmasının bi önemi yok ve benim çevremde kimsede yok o yüzden içinizden geldiği gibi hareket edin millete bakarsanız herseye herkes biseyler söylüyor zaten emin olun