Esraodaci Nurdan7 ben 3 gün üst üste açlık tokluk kan şekeri için kan verdim canım.Şeker yüklemesi yaptırıp bebeğe zarar vermek istedim.Böyle bir alternatif varsa direkt şeker yüklemesi yaptırmak çok yanlış BENCE
Ece06 Nurdan7 Nurdan7 benim de yarın yapılacak sanırım 25+2 deyim eşim izin vermiyor ama bende zaten pek sıcak bakmıyorum o yüzden yaptırmama kararı aldık doktoruma henüz söylemedik
YeldaKarakolcuKk Bende kararsızım 23 üncü haftadayım ve bu ara sanırım yapıyorlar kararsız kaldım çok
Didi_17 Saglik ocagindaki ebe 3 tane ust uste baklava yiyebilir misin dedi tabikide diyince seker yuklemesinde de o kadar seker var dedi. Doktorumada soyleyince oda ayni seyi soyledi. Zaten zararli olan birseyi neden yapilmasini isteyelim dedi. Bende yaptirdim. Aclik sekerim dusuk ama yuklemeden sonra 187 cikinca endokrinoloji bolumune yonlendirdi. Simdi diyetisyen kontrolunde diyete basladim ve seker olcum cihazi aldim. Yarindan itibaren aclik ve tokluk sekerimi olcucem 10 gun sonra tekrar kan tahlilleriyle kontrol edilecek. İhmal etmemekte fayda goruyorum
YaseminBurcuGmen Didi_17 Merhaba suan nasılsınız? Benm de aynı durum endokronokijiye gittim aunı seklde diyetisyene de gidicem yarın belki sizden bi fikir alabilriim? Nasıl gittigine dair :)
Didi_17 Kusura bakmayin cevabinizi eni gordum. 1 haftalik diyette bile hemen normale dondü sadece 2 defa 150 nin uzerine cikti onda da yediklerimle alakaliydi. Diyete ve evde seker kontrolune devam ediyorum.