Ckaragoz Kızlar doktor elindeki bitince bırak dedi. Coraspini bıraktım ama insan korkuyor sanki o koruyormuş iyi geliyormuş gibi. Bugün biraz alttan sancım var. Acaba bıraktım diye mi. Kafamda delice sorular.
esra572 Ckaragoz neden bıraktın canım bende başından beri kullanıyorum hem corasprn hem oksapar. İğneyi doğumdan sonra da kullancaksin dedi 33haftfa bırakılması normalmi bende bunu merak ettim doğrusu pıhtılaşma sorunun varmiydi
Angella Ckaragoz Bende 31 haftalık hamileyim. Doktorum 10 gün daha kullanacağımı ve sonrasında bırakmam gerektiğini söyledi.
Gulfidan49 Bende 32.haftafa bıraktım şuan 33 haftadaym bende de aynı korkular var allaha emanet yavrularimiz sağ salim kucağımiza alırız ınsallah
Ckaragoz esra572 iğneye devam ediyorum kuzum doguma kadar. Ama coraspin doğum da kanama yapabilir diye doktorlar biriktiriyor 32 den sonra. Bi genim heterozigot çıkmıştı pıhtılaşma yok dedi ama. Önlem için basından beri kullandim
esra572 Ckaragoz AA doğru kanama egilimin varsa tabi kesmek mantıklı benimde ilk zamanlar kanama yapmıştı mecbur bıraktırdı o zamanlar çok korkmuştum ama iğne de direk etkiliymis. Benimde 2heterezigot var hafif ama insan korkuyor önceki düşüklerden dolayı. Sağlıkla alirsin inşallah kucağına♥️
Ckaragoz Mmoommlife Mthfr A1298C heterozigot tek genim ama pıhtılaşma yok dedi. 🙄 iki kimyasal bi erken doğum yaptım kuzum doktor da bunları başlattı
Ckaragoz Mthfr A1298C heterozigot tek genim ama pıhtılaşma yok dedi. 🙄 iki kimyasal bi erken doğum yaptım kuzum doktor da bunları başlattı