XelisaX Merhaba kızlar, nasıl gidiyor? Kaç haftalıksınız? Ne hissediyorsunuz? Kaçıncı gebeliğiniz? Neler yaşıyorsunuz bu süreçte şimdilik ☺️
Ebruuuusalman XelisaX 7+2 olduk 2.gebeligim ikk zamanlar sirtim agriodu cok ve bazi kolulardan tiskiniodum simdi cok sukur iyiyim kalp atislarini duymak icin sabirsizca bekliom 😊
Tugceayse XelisaX merhaba canım sezeryan olcagım İcin Allah nasip ederse Aralık 26 27 ağrılarım cok oluyo ya
Selenimom XelisaX bugün pozitif olduğumu öğrendim inşallah her şey güzel giderse Aralık sonu ocak başı dogcaz ❤️
Mucizem0405 30 Nisan gibi olmam gerekirdi olmadım sabah test yaptım pozitif çıktı yarın bir tane daha yapıcam hala şoktayım inanamadım 😊
XelisaX Minaminisi Ne güzel 🤍 Benimde 2. Gebeliğim 3 yıl aradan sonra ☺️ 6+3 🤍 Sizde durumlar nasıl bir şikayetiniz var mı?
GizMeh 9+2 yiz 🤗🤗🤗 mide bulantılarım geçti iyim şuan. 5. Ve 6. Haftalarda vardı gece bulantım oldu benim hep ama sonra birden kesildi çok şükür.
Eeeeaaaa Bende 28 nisanda olmam gerekti ondan önce test yaptırdım 19 çıkmıştı şimdi 761 olmuş 🙏 ilk gebeliğim
1mervedir Biz de bugğn 9+0 olduk allahım sağlıkla kavuşmak nasip etsin üçüncü gebeliğim ilk ikisini kaybettim bunda progestan olduğu için bir aydır komple yatıyorum
Betl XelisaX Allah nasip ederse 5 Aralık gibi doğum :) süreç değişik ya mide bulantısı halsizlik gidiyor