Srpl07 Hanımlar hastane çantası için bebeğimin kıyafetlerini ayrı ayrı kilit poşete koyucam. Kilit poşetleri yıkamaya gerek varmı acaba ya. Ben bu hastalıktan dolayı herşeyi yıkıyorumda aklıma takıldı poşetleride yıkasam mı diye ??
MDT Srpl07 Bak benim aklıma bu gelmedi. Hastalıktan dolayı değil ama kıyafetlerini o kadar yıkayıp ütülüyoruz titizleniyoruz vs. Poşetleri de sirkeli suya batırıp çıkarabiliriz belki. Çok mu psikopatça olur acaba 🤔
esra572 Srpl07 yaa fazla titizce😂 naylonlardan şüphe ediyorsan tül keseler oluyor ya onlarada koyabilirsin ben gelinlik duvagindan dikmistim
Aslanannesiayse Srpl07 😅 kusura bakmayın ama biraz komik değil mi sizce de zaten onlar kapalı kutuda satılıyor bende o şekilde hazırladım hastane çıkışlarını
Beyzan MDT valla bence bu zamana kadar ruh sağlığımızi koruyarak gelmemiz bile mucize o yüzden her şey normal geliyor bana 😃
HaleErhan Srpl07 bence poşet değilde tülden keseler oluyo büzgülü ben onlardan aldım bebişimin kıyafetlerini o tül keselere koydum hazrladım 🥰