Ozlem66 36+3 haftalık hamileyim 2 3 cm açılma oldu hastaneye yattım erken doğum riski var dedi doktor ciğerinin gelişmesi için iğne vurdular yine erken doğum olma olasılığı var mı ciğerlerinin gelişimi tamamlanırsa?
Diclenur_63 Ozlem66 zaten ciger geliştiriciyi erken dogarsa solunum sıkıntısı olmasın diye vuruyorlar biraz daha dişini sıksan ama açılmanda warmış en fazla 2 3 gün küvezde bırakırlar kilosu kaç
Arifcaninannesi Ozlem66 Cnm kilosu kac bide 37 gireceksin kuzenim gecen hafta 36+6 da dogurdu 2.500 kiloydu ama kuveze girmedi 3 saatlik gozetim altinda kaldi korkma inslah biseycikler olmaz
Ozlem66 Diclenur_63 2600 dediler hastanede yattım çıktım dün ilk gün bebekte sancılar çıktı sonra herşey normal dediler ve taburcu oldum
Ozlem66 Arifcaninannesi 2600 kilosu doğuma şuan tahmini 25 gün var öncesinde gelme gibi bir durum olabilir mi
BirMuallime Ozlem66 canım korkma ben 33+5 te 2500 kilo doğum yaptım sadece 2 saat küvazde kaldı tedbir amaçlı haftan iyi bebek gelişmiştir ciğer geliştirici de etki eder inşallah sancım var mı
Ozlem66 Arifcaninannesi şuan acayip tedirginim bir yakınımında başına gelmiş 25 haftalıkken 37de doğum yapmış