cicegim_-123 ben kıyafetlerinş yaşadığım ilçede bildiğim kaliteli ve güzel ürün satan bir mağaza var oraya gidip toplu aldım. Lcw h&m den de sipariş verdim çünkü ürünlerinin kalitesi çok güzel. Çok tereddüt ederek 10lu hastane çıkışını instagramda bir sayfadan aldım korktuğum gibi olmadı kaliteli güzel ürün geldi ama sonra aynı ürünü malum sitede daha ucuza gördüm🙈 instagramdan alırken takipçi sayısının çokluğuna dikkat editorum bi de çok satılan güzel ürüblerde epey güzel yorum oluyor ona bakıyorum. Bakım ürünlerini deterjan şampuan krem vs malum siteden aldım indirim yakalarsanı çok uyguna geliyor asla mağazaya ya da eczaneye gidip almam. Çatlak kremi vs de aldım hepsi sorunsuz geldi. Islak mendil de depoladım indirim yakalayıp. Ebebekten kıyafet almadım kalitesini bilmiyorum ancak geçen hafta a101den bi tane zıbınla ağız mendili aldım epey de ellerim kalitesine bakarak aldım sonra aynı ürünleri ebebekte gördüm(: güzel ürünlerdi ama a101den daha uyguna almış olabilirim fiyatına hiç bakmadım. Güzel marka önerileri olursa ben de burda bekliyim🌸 sağlıklı kucağınıza alın bebişinizi🌸🧿