Hilalmira 32+3 de 1800 gramdı bizim kız 🌸 doğuma kadar üç olur inşalllah en azından tutması kolay olur 😅 bu haftada olanların genelde daha kilolu oluyor benim cimcime biraz zayıf gibi bakalım artık son haftalara ☺️ Sizinki kaç yada en son kaçtı
Melikesvm Arifcaninannesi muz cıg badem cıg fındık cevız ama artık yemıyorum canım hıcbıse ıstemıor 2 3haftadr yemıyorum yesem daha da kılo aldırırdı
Arifcaninannesi Melikesvm hemen basliyirum😅 benim ikinci ve sezaryen ondan kilolu dogsun istiyorum ama ilk oglumda hicbirsey tuketmiyordum tiksinmem coktu 3.100. Doğdu
Melikesvm Arifcaninannesi valla dene baya faydası var ben 2haftadr yemıyorum yesem 5 5bucuk kılo dogar galıba😁 37deyım 3600 daha 17mayısta olucak dogumum ozamana kadar 4 kılo 4500kılo olur ınsallah ama yememı duzeldecem tekrardan
Arifcaninannesi Melikesvm Bence normla düşünmüyorsan birak cocuk kilo lasin ben kilolu bebekleri cok seviyorum 😝
Hellobaby2 Misrax şöyle canım eşimde bende uzun boyluyuz oyüzden kemikli kızım. Yoksa ekstra yediğim birşey yok hatta oruçlarımı bile tutuyorum. Bir de hamileliğimin başından beri hiç bulantım olmadığı için iştahım iyiydi 😊