Zee88 Mavi1 ama renkli ultrasonu öneririm..onuda şu sebepten; doğum öncesi tüm organlar kan akışı vs detaylıca inceleniyor uzman dr tarafından ve olası bir rahatsızlık önceden gözlemlendiğindw doğum sonrası erken müdahale durumu olması için..
Burcuuuuu Zee88 merhaba ben bişey sormak istiyorum ama niyeyse kimse cevap vermiyor diger postlara yazdım ikili testle down sendromu testi aynı mı acaba şimdiden tesekkürler
sarya21 Burcuuuuu evet eğer öyle bir risk varsa ikilide çıkıyor bu arada hiçbir test yüz yüz değil sadece tahmin ve ben birçok tahminin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum
MTKutay Mavi1 özelde kendi doktorum yaptı detaylı ultrasonu ve ekstra ücret alinmadi ama üniversite hastanelerinde de yapılıyor bildiğim kadarıyla
Burcuuuuu sarya21 cok tesekkür ederim o zaman sadece ikili yi yaptırsam olur degil mi digerini yaptırmak istemiyorum
Babies16 Ezgi14 ben yaptrmaddim.universitede dersimize giren kadin dogum prof. Kesinlikle dogruluk orani yuzde 60 i gecemeyen bsieyin asla yapilmamasi gerektigi konusunda cok egitim verdi bize.oyuzden gerek duymadm
Mavi1 FundaMuminCoskun teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için akıl akıldan üstündür işte sağ olun 😊
FundaMuminCoskun Mavi1 onemlı degıl canım haftası ılerde olan gerıdekıne bılgı verıyor işte yoksa bişi bildiğim yok 😀
feyzosvemercimek Ezgi14 doktora olumsuz bir sonuç çıksa müdahale etme şansı var mı yoksa bilgi amaçlı mı çünkü aldırmayı düşünmüyorum ona göre yaptircam dedim müdahale edilmediği için de yaptırmadım doktor ultrasonda burun kemiği gelişmiş zaten falan dedi
EbruHafsa Ezgi14 niye yaptirim ki zaten rabbimden gelene raziyim bir sorun olursa benim HAKKIM DEGIL onu ÖLDÜRTMEK!
Burcuuuuu sarya21 bana dedi haftaya 2 li tarama yapacas down sendromu istersen dedi form verdi bakalım