Minicikkiz Zey3400 Yani eyer gerçekten seni anlayan bir doktor istiyorsan ilgili alakalı. Duygu mutlu doktorla tanis. Ve şimdiye kadar gittiğim doktorlarda neymiş dersin. Pazartesi birinci Hastanesi’ne baslicak. Biz dün gittik randovuleri 1 hafta sonra baslicak. Eyer gerçekten iyi doktor istersen duygu mutlu. Şimdiye kadar 4 doktor gezdimm hiç birini sevmedim. Takı duygu mutlu doktorla karşılaşana kadar. Eşimle direk bu hocayı bırakmayalım o nereye biz oraya. 🥰
EdaZ Zey3400 nereida hanıma gidiyorum 7. Ayımıza gidicez çok şükür bir problem yok .. bence istisnalar üzerinden gitmeyin 4 arkadaşım daha doğurdu hepsinde çok memnun..
Tekmile11 Zey3400 mesut bey reyapta dört beş yıldır çalışıyormuş yeni değil ve hastanenin sorumsuzluğu anlaşamama vs nedenlerden dolayı ayrıldı o hastaneden birinciye geçti canım o hastaneyi bende hiç önermem ben mesut bey için gidiyordum hala da ona devam ediyorum giderken bilmiyordum fakat sonradan bir çok kişiden duyduğum kadrıyla para için çocukta bi şey olmasa bile yoğun bakıma alıyorlarmış çok çok rezil bir durum o yüzden orda çalışan Dr memnun olsam bile orayı tercih etmem haberiniz olsun 😊
Zey3400 Tekmile11 yaa bunu duymamıştım🤔 Mete bey vardı yeni gelen ona muayene oldum bende memnunda kaldım ama bakalım 8.ayımdayım çünkü doktorda çok değiştirme şansım yok şimdi, ailemin yanında olayım diye yakın ve bildiğim hastane diye Reyap ı seçmiştik😐
Feyzablbl Zey3400 oraya yeni bir doktor geldi benim doktorumdu çok iyi biriydi mete kürşat koç. Instagramda profiline de bakabilirsiniz
2368 Tekmile11 birinci hastanesi nasıl acaba iyi temiz bi yer mi bende orda devam etmek istiyorum bir de muayne ücreti doğum ücreti felan ne kadar acaba biliyo musunuz 😌
Tekmile11 2368 temiz güzel bi hastane ben memnunum fakat doktor daha önemli bence ,en son muayene 150 idi ama şu zam olaylarından sonra gitmedim ne oldu bilmiyorum ,Doğum ücretini de soramadım henüz daha çok diye :) siz nereye gidiyordnz
Minicikkiz 2368 Duygu hanım doktorum. Cokk ama çok memnunum. Birinci Hastanesi’ne başladı. O nereye eşimle biz oraya 😊 çok tatlı ilgili. Mesela salonda eşimle bekliyoruz. Muane saatimiz geçmiş oluyo. İçerde hamilelerle ilgileniyo . O yüzden hiç kızmıyorum diyorum ki aynısını banada yapiyo 20 30 dakika . Çok ilgili rabbim herkese böyle iyi doktor nasip etsin
2368 Minicikkiz yaaaa ayy bende çok doktor değiştirdim beğenmedim bi türlü inşallah bende ona gidicem çok sağolun içimi rahatlattınız :)
Zey3400 Minicikkiz mete beye de muayene olmuş muydunuz peki? Geçen hafta bende Mete beye muayene oldum Mete Kürşat KOÇ Reyap’ta
Minicikkiz 2368 Rica ederim ne demek. Biz hamilelerin morale ihtiyaci var. Bazı doktorlar hem tersliyo hem ilgilenmiyo. Ama duygu hanım öyle değil gidince anlarsın zaten ☺️ bu arada kaç haftaliksin. Eyer gidersen memnun kalıp kalmadığını yaz bana kesin .
2368 Minicikkiz şimdi 28 haftalığım yeni muayne oldum 31-32 haftalıkken gidicem inşallah gittiğimde sizede yazarım ☺️
Tekmile11 Zey3400 canım Dr. Da çok önemli tabiki ben hastaneye bakmadan oraya gitmiştim doktorum iyi diye ama bunları duyunca iyiki doktorum hastane değiştirmiş dedim ,farkettiyseniz mesut bey de duygu hanım da diğer doktorlarda yer değiştiriyorlar
Feyzablbl Zey3400 onda doğum yapan hanımlar çok memnun kaldığını yazmıştı inşallah siz dr memnun kalanlardan olursunuz ben malesef onda doğuramayacağım 😊😊
Gamzeoztrk Dilekcnkn öncelikle çok geçmiş olsun bir hafta önce doğum yaptım Bebegimdeki enfeksiyon sebebi ile bebeği hiç göremeden yenidoğan yogum bakıma aldılar reyap hastanesine sevk ettiler 😥bebeğinizle hangi doktor ilgilejiyor acaba
Dilekcnkn Gamzeoztrk Bir tane yenidoğan bakım çocuk doktoru var diye biliyorum ben bir ara gösterdi bana ama unuttum inan ki orada arkadaşım göremedi bht clinic var takipli olduğum yer oraya yatırdı orada gidip gördü bebeğini zaman geçirdi reyapta göstermipyorlardı zaten mahfettiler dava açtılar doktorlar ilgilenmemişler bu çocukla dediler