Seymaec Gulsen4224 her defasında kız dedin ama cinsiyeti öğrendik erkekmiş. Demek ki kız güzeli olacak oğluşum😄😄☺️
Gulsen4224 Seymaec ayhh kibar bir erkek bebek olucak kız güzeli kibarı mı olucak demek ya🥰💙sağlıcakla gelsin cnm🤲🏻😅
SiFnem Gülşen hanım rica etsem bana da bakar mısınız bir çok kez attım görmediniz sanırım 🙈🥰 https://resimyukle.io/r/nZgkVgbzAa
MinikEkran Gulsen4224 yaa sağol canım benim bitane kızçem var sağlıkla gelsin inşallah 🤲 nasıl anlıyosun valla yetenek ya ben baktım baktım anlamadım bişey 😄
Gulsen4224 MinikEkran amin canım inşallah gönlünce olsun anlıyorum tatlım artık baka baka nolcak 😅🙈🥰🦋🤲🏻
minikmucizelerimmm Bende istiyorum ama resim yükleyemiyorum nasıl resim yüklüyoruz kızlar bana da yardım eder misiniz🤗
Yagmurryy minikmucizelerimmm internetten hızlı resim sayfasına girip galeriden ultrason fotosunu yukluyorsunuz buraya da linki paylaşıyorsunuz💕
Yagmurryy Gulsen4224 yaaa çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldik doktorda erkeğe benziyor dedi 13 haftaligiz 3 hafta sonra kesinleşicek sanırım 🙈🌸💙