Devramber Hanımlar hayırlı Ramazanlar🌙 Bugün şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık için kan verdim o 91 çıktı. Glukozu içtikten sonraki ilk bir saat sonu 72, ikinci saatin sonu 58 çıktı. Perşembe günü randevum var. Benim gibi yaşayan oldu mu?
Byby99 Devramber bence sonuçlarınız normal canım bende aynı çıkmıştı normal dedi doktorum ama ilk gebeliğimde 170 ve üzeri çıkıyordu gebelik şekeri vardı bende
Periwashere Devramber kiz hic bu kadar dusugunu duymadim. Kesinlikle sekerin yok da sonuclarin yanlis olma ihtimali olabilir
Chavva Byby99 benimde 110 çıktı biraz önce öğrendim. 170 sizin baya yüksekmiş. Herhangi bir problem oldu mu acaba ?
Gizem93- Byby99 Canım benim de gebelik şekerim çıktı diyet yapıyorum şu an bir de şeker ölçülü yaptım 1 hafta boyunca doktor normal dedi. Erken doğum olmasından çok korkuyorum siz kaçıncı haftada doğum yapmıştınız
Devramber Byby99 bu benim ilk gebeliğim. Yüksek çıkmasını beklemiyordum ama bu kadar düşük çıkmasını hiç beklemiyordum.
Byby99 Chavva diyetle düzene girdi benim şekerim bir sıkıntı yaşamadım hamdolsun oğlum çok sağlıklı doğdu ama verilen diyete harfiyle uydum 🥰
Sermec27 Devramber bu sonuç normal değil tokluk seker 90 altı olmamalı sizin 1. Saat 72 ikinci saat 58 cıkmış böyle düşük cıkmamalı
Sermec27 Devramber bilmiyorum aclık 90 cıkmış 75 gr lık glukoza ragmen düşmemeli az da olsa yükselmesi lazımdı sizin baya düşmüş