Kubraaaaaaae Kızlar merhaba İnstagram üzerinden isimli hastane çıkışı almak istiyorum lakin hepsi havale ve eft , kapıda ödeme yapabileceğim bir sayfa var mı ?
okunmusciklet Kubraaaaaaae bebeqon sayfasını öneririm bende ordan aldım çok güzel ürünleri yumuşak ve baskısı çok kaliteli kapıda ödeme ile aldım bende +10 tl koyuyorlar o kadar
Kimkibu Kubraaaaaaae isimlilerin neredeyse hepsi malesef ön ödemeli.. özel yapıldıgından.. ama bazı sayfalar yapıyor sonrasında fotograf atıp ona göre ödeme talep ediyorlar belki öyle bişi yapabilirsiniz
sinefil Kubraaaaaaae minikonsept sayfası var kızıma ordan yaptırdım çok memnun kalmıştım sadece biraz yoğun bir sayfa çok önceden sipariş vermek gerekiyor
34_21_23 Kubraaaaaaae bunun nedeni siparişlerin kişiye özel olması. Sipariş veriliyor yapılıyor sonra alacak kişi ortada yok haliyle yapılan ürün elde kalıyor çöp oluyor. hangisine sorduysam ücretin yarısını peşin alıyoruz dediler. Haklılarda. Asafın dükkanı sayfasından yaptırdım kadın işinin hakkını veriyor ama baya yoğun 1 ay sonra ancak hazır olur dedi öylede oldu
enisenalbant Kubraaaaaaae minitobaby kapıda ödemeli alıyor bende orda yaptırdım sayfaya bakın derim atlas adem olanlı bizim😊
Nilaylks Kubraaaaaaae İnstabebegiyiö var instagramda kapıda ödemesi var ama ekstra 20 tl ödüyorsunuz ayrıca havale eft içinde ürününüz hazır olunca yollayabilirsiniz diyorlar hazır olup kargoya verirken de haber veriyorlar