kemalkirkbas Kızlar 7 aylık hamileyim eşim Torku sucuk almış çok canım çekti diye sizce zararı olur mu sizler yediniz mi 😁
Hande_ctn kemalkirkbas İlk başlarda bende yemedim ama şimdileri hep yiyorum bi sıkıntı olmadı çok şükür 😅
Minikturtageliyor @Feyza-nur başlıkta sucuk yazıyor zaten parantez içinde yiyecek içerir yazmışsınız, onun yerine direk yiyecek içerir yazmanız gerekmiyor mu 🙄
Hippolyte_28 kemalkirkbas İyice pişirdikten sonra yiyebilirisin. Ben hamileligimin başından beri ara ara yiyorum. Bir sıkıntısını da görmedim. Sadece baharatından dolayi ilerleyen haftalarda reflü sorunu yaşadığınızda mide yanmasina sebep oluyor. Ona dikkat etmek lazım.
VMS kemalkirkbas bir sey olmaz 7 aylik olmus artik cogu gelisimini tamamlamis bir sucuktan etkilenecekse…
Mk34 İşlenmiş gıdalar zararlı maalesef.Normal zamanda da tüketimin sınırlı olması gerektiği gibi bu durum hamilelikte de önemlilik taşıyor.Sıklıklarını ayarlayarak tüketebilirsiniz.Sürekli tüketmemek de fayda var 😊
Asil_Egem kemalkirkbas ben sürekli her gün kahvaltıda yiyorum valla canım doktorumda pişmiş olduğu sürece yiyebilirsin dedi🥰🥰
Sevgi_123 kemalkirkbas Aman güzelce pişir otur bandır ekmeğini ye benimkide dolapta bana bakıyor şimdi kalkıp yicem