Zello Merhaba arkadaşlar 38. + 2 deyiz oturduğum yerde bi sıvı geldi altımdan iç çamasırımdan dışına çıktı bi anda bi avuç kadar dır jel gibi kaygan bi sıvı aynı durumu yaşayan oldu mu hiç ağrım da yok doğum belirtisi olabilir mi ???
Arifcaninannesi Zello eczaneden turnosol ped alip bakabilirsin cnm eger suyunsa hemen hastaneye git arkadasimd ahic sanci hisetmiyordu gittiginde 4 cm acilmasi vardi
DemetSZ Zello Benimde otururken azıcık bi su gelmişti ama anlayamaıştım senin gibi bebek suyu olma ihtimali yüksek canım su gelirken bişiy oldu bi his oldu mu sancın var mı
Geceyegunes Zello sümüksü bişeyse nişandır canım sancın falan yoksa beklemen gerekiyor suyun falan gelmediyse sorun yok ama bu doğumun yakında olacağını gösterir
Zello Arifcaninannesi Doktorum takip et devamı gelirse sıvının dedi sancında olursa gel dedi ben de bekliyorum bu durumda
Zello DemetSZ hayır hiç sancım yok hala da ondan başka sıvı da gelmedi doktorumu aradım sancıyı bekleyelim dedi
Geceyegunes Zello herkeste farklı olabiliyormuş takip edin parça parça gelmeye devam edebilir yinede doktorunuza danışın tabi