Hatice4446 Kaç kilosunuz ve kaç beden aldınız acaba ya 60 kiloyum 4 5 haftaya sezeryaan gidereceğim acaba hangi beden olur m mi l mi 🙄 çok kararsızım kullanan veya alan varmı aramızda
Sermec27 Hatice4446 ilk oğlumda 63 ile doguma girmiştim en büyük bedeni almıştım ancak gelmişti l almıştım yani
TheBaby Hatice4446 Canım lohusa pedi alsana. Depend alttan külot gibi giyiliyo zorluyo ama çıkarırken rahat. Ama diğerinde sadece pedi değişiyosun. Çokta rahat oluyo. Birde sezwryan olacaksa depend çoğu kişinin dikiş yerine gelmiş memnun kalmamışlar canlarını acıtmış
Minikhavucum Hatice4446 l beden alın ben şu an 61 kiloyum 39 haftalık hamileyim l aldım bedeni ideal m ye gerek yok sıkar l büyük olmaz merak etmeyin
Aminam Hatice4446 38. Haftamdayım 62 kiloyum l beden aldım şu an için 2 haftam var daha henüz denemek nasip olmadı ama olur gibi duruyor
Rabis01 Aminam bence M alinmali cunku uzerinde bedenleri yaziyor 36 42 beden arasi m yaziyor yani 42 beden zaten 70 kiloya falan tekamul ediyor ben suan 30 haftaligim 65kiloyum m almayi dusunuyorum buyuk oldugunda ici bos olacagi icin rahat edilmez bence
Aminam Rabis01 bu biraz da sezeryan mi normal doğum mu olacağına bakar ben buyuk ihtimalle sezeryan doğum yapacağım için l beden gayet rahat olacaktır
Ozlemcyln Hatice4446 ben 40. Haftamda 80 kiloyla doğum yaptım 22 kilo almıştım m beden almıştım tam olmuştu ama l alsam daha rahat ederdim o yüzden l tavsiye ederim ama normal doğumsa alın sezeryansa dikişlerine değebilir ben normal yapmıştım çok rahattım ped kullanamadım
Serendipity Hatice4446 63kg ile doguma girdim l beden aldim evet m de olurdu ama ben rahat etmek icin L aldim iyi ki oyle almisim ztn lastikli vucudunuzu sariyor dusme kayma vs yapmiyor en azindan iz yapmaz lastikleri cok rahat edersiniz L alin bence
Ebreva Hatice4446 genelde kiloları yazıyor üzerinde öyle hatırlıyorum ama bence l alın zaten lastikli gibi bir yapısı var sarıyor karnınız cokmu bilemedim ama ben büyük beden almıştım kiloma göre çok rahat ettin