Tugce_4621 ben 4 haftalıkken başladım 36 hafta oldum hala kullanıyorum 2 hafta sonraya doğumum var artık yavaş yavaş bırakmaya başlayacağım kanama riskini azaltmak için gün aşırı vuruncam doğum da bırakcam ama birden pıhtı atmasın diye doğum sonrası da devam edecek sanırım. Korkulacak birşey yok bende ilk vurduğum gün ağlamıştım bilmiyorum açıdan mı korkudan mı 😇 sonradan alışıyor insan ama az da olsa açıma ve ilacı basarken yanma oluyor. İğneyi kaba etini diğer elinle sıktırıp dik bir şekilde vur. İlacın içindeki havayı al yoksa morarma daha çok oluyor. İlacı yavaşça enjekte et birden edince de morarma oluyor. Kolonya yapıp yapman şişmeleri önleyebilir. İlk zamanlar göbekten daha rahat oluyoe. Göbek deliğinden 4 5 cm uzaklıktaki yan kısımlar ben hep o şekilde uyguladım bir gün sağ bir gün sol dan. Bazen çok acıdı kanadı morardık bazen hissetmedim böyle böyle geçti dön zamanlarda göbeğim artık tahriş olmuştu birde karnım çıkınca vurmak zorlaştı diye bacağıma geçtim. Bacağımdan vurdum biraz sonra karnımızın yan kısımları var ya simit dediğimiz iki yanlar oranın kabalağından vurdum daha az acıdı hatta 😇😇 tavsiyelerim bu şekilde