mervesvm35 Moralman çöktüm. 22 haftalık gebeyim ama bebeğimin gelişimi 19. Haftada kalmış napmam gerektiğini dahi doktor söylemedi. Başına böyle bişey gelen var mı
HavvaMerve mervesvm35 Havuç tüket bol bol canım suyun için günlük neler yiyorsun nasıl besleniyorsun hafta da üç kere et tavuk tüket dikkat et beslenmene bence hemen haftanı yakalar diye umut ediyorum 🤲🏼
Elf3535 mervesvm35 ayrıca su azlığı için havuç suyu günde 1 bardak içip işe yarayan var doktora gidene kadar hergun içmeye çalış
Atesbeyinannesi mervesvm35 burada okudum canım su azlığı için havuç suyu içtim suyum çoğaldı çok iyi geldi diyenler vardı. Gelişim geriliğinin nedenini bilmiyorum ama belki muz, ceviz, pekmez, kaşar, bol yeşil yapraklı sebzeler yersen iyi gelir 🌸
Bsrkst Doppler baktı mı? Bazen anneden bebeğe giden damarlar kanı tam iletemeye biliyor. Bu durumda bebek yeterince beslenemiyor. Pıhtılaşma ya da başka nedenlerden ötürü. Eğer doktorunuz bakmadıysa acilen bence bir perinatologdan randevu alın.
mervesvm35 Bsrkst bugün detaylı ultrasondan geldim evet doktorumda o tarz seyler söyledi damarla alakalıymıs haftaya tekrar doktorum gördükten sonra sanırım iğneye başlıyacakmışız
Elf3535 mervesvm35 beslenmeyle alakalı değil seninki galiba anneden bebeğe giden damarlarda bazı hamilelerde centik oluşuyormuş seninki de öyleyse coraspirin basliyorlar bebeğe giden kan akımı düzelsin bebek beslensin diye
Atesbeyinannesi mervesvm35 ama işte beslenmeyle mi alakalı yoksa genetik mi ya da başka bir şey mi bunu doktorunun söylemesi senin de ona göre hareket etmen lazım ben sadece eğer beslenmeyle alakalıysa bunlar iyi gelir diye söyledim 🤗
mervesvm35 Elf3535 bunu bende duydum deniyeceğim günün herhangi bir saatinde aç tok fark ediyormu acaba
BaharBA mervesvm35 canm bnmde suyum azalmsti havucsuyu bide deweci armutu suyu ictimqunde 1er bardak doktra qqtiqimde duzeldiqini soledi bence denemlisin bende netten qormustum