Mutlubebegim35 Bugün 38+2 yiz fakat benim hiç sancim olmadi. Normal doğum için uygun her sey fakat sancı ara ara gelmesi gerekmiyor mu bu haftalarda. Benimle aynı durumda olan var mıdır acaba ?
Ahsen51 Mutlubebegim35 Bende 38+3 sancılarım oluyor hatta 2 3 haftadır var özellikle geceleri geçmeyen belden vuran kasık ağrıları ama gelen giden yok🤷♀️
Busra030409 Mutlubebegim35 38+2 yim. Bebeğim 32 den beri doğum pozisyonunda ne ağrı var ne sancı. Yerleri güzel galiba gelmek istemiyolar :)
Sonay-34 Mutlubebegim35 bende 37yi geçtim ama hala nasıl anlayacağım sancıyı bilmiyorum hiç olmadım galiba :( )
Mutlubebegim35 Ahsen51 benim sadece dün soldan bi agri girdi kramp gibi baya agriliydi ama sonra geçti başka hissetmedim
YNB Ahsen51 bende 37+5 haftaligim bebek 38+6 ile uyumlu benimde sol belden vuruuor kasigima kadar sonra gecior ama yuruyemiorum bu 2 3 gundur vajinamda alt karinda agri var sizdede aynimi
Mutlubebegim35 Busra030409 benimde aynı acaba ara ara oluyor da ben mi hissetmiyorum diye düşünüyorum
Fridasrose YNB evet vajinamda ağrı var ve kasıklarim cekiliyor gibi oluyor. Bugün kontrolum vardi doktor bebegin kafasi yerleştiği icin normal dedi
Madinanin-Annesi Mutlubebegim35 yoo gerekmiyor bende 39um her şey bormal sancımda yok.Her vucut her kesde oldugu gibi ayni olmaya bilir korkma
1incir Mutlubebegim35 İlk gebeliğimde 41.haftaya kadar bekledim hiç ne ağrım vardı ne sancım hiç bişey yoktu sezaryen oldum mecbur. Şuan 38+2deyim arada bi kasık ağrısı vajina ağrısı boşluklarda ağrı hissediyorum okadar.