en_guzel_emanetlerim Bal23 sabah ilk uyandığınızda evde gebelik testi yapın erken gebelik testi olanlardan
Nurciv Bal23 Benimde 25 nisanda olmam gerekiyoru hala olmadim. Iki kan tahlili verdim <1,20 cikti en son Adet sökücü kullacaktim Bugün baktim silik bi cizgi. Insallah Saglikli gebeliktir ve gercekten vardir😢
Bal23 Nurciv Nurciv hayırlısı olsun inşallah mutlaka doktora gidin gerçi ben kan testi negatıf çıkınca doktor hıcbırsey soylemedı hanı neden gecıktı dıye sıra alıp gıtmek gerek dedi , birde ultrasondan baktı ben ıhtımal var mı dedıgımde belırsız rakımın duzensız dedi o nedemek ıse
Cagtanee74 Bal23 ben özelde verdim inşallah yükselir haberleşelim 😊 bende öyle yapıcam bayramdan sonra kan vericem tekrar
Nurciv Bal23 net bi cizgi bile degil ki emin olamiyorum sevinemiyorum doktoru aradim son Adet tarihine göre kese görünür gel dedi dis gebelik olabilir dedi hemen kötüyü cagirmalari beni deli ediyor daha net bile degil. Gidiyimmi Yarin bekleyimmi bilemedim
Bal23 Bıraz varmış gibi , doktor bana da hıç açıklama yapmadı , sonuçta gebe degılsem bırsey çarkı gec oluyorum o nedır onu bulmak lazım . Sız olumlu düşünün ve ınankk çocuk gelecek zamanı bılıyor gönlünüzü ferah tutun allahın ıznıyle
Bal23 Bal23 bugün regl olacak gibi kasıklarım agrıyor başım agrıyor ve o regl olmaya yakınki gerginliğim var :/ , regl olamamak ne kadar zor birşeymiş ilk defa yaşadım Allah herkese şifasını versin 🙏
Beyzalpay Bal23 brnimde oyle oldu adet gecikmesinden 1 hafta sonra kan verdim 0.2 cikti adet olmadm yine tabi tahlilden 2 hafta snra tekrar gttim doktora bi sorunmu var acaba dye doktora direk hamile degilim test yaptrdm dedigim icin doktor yumurtaliklara bakmak istedi ultrasonla ve gebesiniz siz dedi 😊 umarim sizinde oyle olur 🤲🙏
Bal23 Beyzalpay canım ben regl oldum , büyük ıhtımalle gec yumurtladım , ama ben bu yumurtlama dır, regl gecıkmesıdır çok şey ogrendım bu süreçte bu kazancım oldu , rabbım doğru zamanı bılır bebek için 🙏