lifeofmybaby Tuba0909 37+3 15 kg aldım inşallah daha da fazla almadan doğururum😂 ama pek belli değil kilo aldığım nasıl oldu anlamadım çok da yemek yemiyorum halbuki🤷🏼♀️
lifeofmybaby Tuba0909 37+3 15 kg aldım inşallah daha da fazla almadan doğururum😂 ama pek belli değil kilo aldığım nasıl oldu anlamadım çok da yemek yemiyorum halbuki🤷🏼♀️
Morvy Tuba0909 canım bende 22+5 haftalığım ve hamile kaldığım kilodayım 51,5-52 kiloyum hala. Bebeğin senin kilona bağlı değil o öylede böylede senden alacağını alıyor. Bu arada ben ilk aylarımda vermedim bile hep aynı gidiyorum🌸
BTSG04 Tuba0909 bende 57 kiloyla hamile kaldım ve o haftalarda bende sadece 3-4 kilo almıştım böyle gider sandım ama asıl kilo almalar son haftalarda oluyormuş 🙈 şuan 37+1 12 kilo aldım 🤭
Mihribancglr Tuba0909 24 hafta 8 kilo 😍 49 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum 20 haftada 58 kiloydum kilo vermişim postu görünce dartıldım 🤷♀️
Sevdelibol Haftadayım 10 kilo aldım 3 kilo bebiş geri kalanı pelansta su filan geriside kilodur samırım yani umarım veririlir 😭😇😇
Ozcifci 18 haftalığım henüz hiç kilo almadım hatta 2 kilo vermisim bulantim vs olmadı ama 1 yaşında bebegim var onu emziroyorm