Busrasener43 Kızlar aldığım tavuğu buzlukta unutmuşum son kullanma tarihi 25.04.2021 yani geçmiş yenirmi sizce aldığım günden beri buzlukta hiç inmedi
Zelihauzn Busrasener43 ay valla bende de var bitane öyle bide hamile olunca yenir mi yenmezmi kararsız kaldım 🤷♀️
ecemiko Busrasener43 aynı şey benimde başıma geldi 😅 buzluktaydı son kullanma tarihi de geçmişti yedik bir şey olmadı 😀
Busrasener43 YuvarlanamayanPandaa buzlukta canım hiç çıkarmadım hatta tamamen unutmuşum atsam yazık olucak
Busrasener43 Minnosunannesiii internettede buzlukta olan çiğ etin 6 ay saklanabileceği yazıyor tamamen emin olmak istedim teşekkür ederim 😇
YuvarlanamayanPandaa Busrasener43 hiç birşey olmaz ben aylar önce aldıgım kasaptan direk dolaba koydum yedim sonradanfa ki kasaptakının son kullanma tarihi bile yok şoklanmış ürünlerde soun olmuyo
Minnosunannesiii Busrasener43 ooo İnternette herşey tehlikeli 🤣🤣 mesela normalde tavuğun son kullanmasına 1 gün kala yenilmiyor. Ve sucuklar 7 gün öncesinden yenilememesi laızm. Sonraa yumurta mesela 4 gün kaldıgında yenilmemeli 🤣
Busrasener43 ecemiko yiyelim bali 🤣 hamile olmasam umursamam herşey çocuğum için bişeyi onkere araştırıp öyle yiyorum 🤣🤣
Busrasener43 RuyasMom2 1 2 gün geçtinmi bende pek tereddüt etmiyorum ama bu baya geçince bi ikilemde kaldım 😂
RuyasMom2 Busrasener43 ilklerden bende tereddüt ediyordum ama kayinvalidemler sayesinde alıştım onlar tavukçu olduğu için buzluğa alıp atıyorlar birşey olmuyor😁
Hazeleyes_ İnsanın içinde hep acaba bişey olur mu diyr düşünce oluyor haklısın. Ama benim yengemler tavuk bakardı sonra onları keser hepsini temizler buzluğa atar bir yıl kadar yerler yerdik bişi olmazdı ama :) buzlukta olunca bişey olmaz bence