Kuzeyufuk Kızlar bebeğim bugün 2.ay aşımızı oldu.Çok ağladı maalesef tabikide. Doktor ateşi çıkabilir dedi siz çıkmaması için neler yapmıştınız?
Dilekcnkn Kuzeyufuk Bir aşı vardı adını hatırlamıyorum ama genelde gelmeden yarım saat önce fitil koyun derler ateş çıkmamısı için banyo falan yapılmaz 3 gün sanırım o aşı fitil koyuyordum canım ben
ruyadandunyaya Kuzeyufuk doktorun ne yapmanı önerdi ya da ateşi çıkar dediğin de ne yapmalıyım diye sordun mu sormadıysan keşke sorsaydın 😔
EdaYade Kuzeyufuk carpol ver canım havalarda sıcakladı zaten fazla da giyindirme üzerini geçmiş olsun
Asyadilan1 Kuzeyufuk 2 aylık aşıları biraz zor geçiyor. Ilık duş aldırabilirsiniz… üzerine bi kat ince giydirin ya da. Calpol (mor renkli) şurup ya da atel düşürücü fitil içirebilirsiniz… sakinleşmesi için biraz daha fazla emzirin bugün..
[silindi] Asyadilan1 canim 2 3 gun 2 ay asisinda dus aldirilmaz agir oldugu icin kolda bu yuzdun intihaplama mikrop kapma oluyor
Beyzan Kuzeyufuk akışına bırak canım sık sık kontrol et ama ilaç verme ince giydir bol bol emzir Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz sadece gözetim altında tutmak yeterli hiç korkma
Melek- Kuzeyufuk ateşin çıkması lazım, vücut ateşi tanısın diye doktorlar ateş düşürücü kullanılmasını önermiyor. Bence doktorunuza danışın eğer kullanmakta kararlı iseniz ama olağan bir durum ateş çıktı diye endişe etmeyin çok yüksek değilse
Shnern Kuzeyufuk calpol verebilirsin canm bide üzerini çok giydirme 1 güne geçer inşallah ben giderken hep calpol verirdim
BeritanKaya Sağlık ocağında hemşireyim canım her aşı ateş yapacak diye bişey yok sık sık takip edilmeli 38 i görmediğin sürece ateş düşürücü vermemelisin aşıların ateşi inatçı olmaz telaş etmene gerek yok ateş olursa da genelde akşam olur geçmiş olsun 😊
Sinemdmrcoglu Kuzeyufuk ben gıtmeden calpon verıyorum her seferinde ne atesı ne başka huysuzlugu hıc yaşamamıştım şükür 🙏