Melikesvm Arada sancım oluor 1dak felan suruyor ıshal olmusum bıde yedıqım bırseydenmı bılmıorum buqun oldu. Ayaklarımın altı uyusuk gbı yanıyor. 37+1haftalıwım dogum baslangıcımı doktora gıtmem gerekmı sızce
Anne321 Melikesvm canim bende 37 de doğum yaptim sancim olmadi suyum gelmisti gece 4de sizinti seklinde bi doktoruna gorun sen
058elf Melikesvm bi de hareket et eğer hareket halinde gidiyosa yalancı sancıymış, benimde ilk gebeliğim henüz sancım gelmedi duyduğum kadarını söylüyorum :)
058elf Melikesvm Allah yardım etsin canım haftan gelmiş sayılır sen takip et sancınsa doktora gidersin, benimde rahmime baskı var nst de sancı çıkmış ama ben hissetmiyorum sağlıklı bi şekilde kavuşsaydık😌
Melikesvm 058elf ınankı oyle son zamanlar ınsan col yıpranıyor hıc halım yok sancım oluor arada uyuyamıorum degısık seyler sız kac haftdasınız. Bazen sancın cıksada sen hıssetmezmıssın dktor demıstı bana
058elf Melikesvm bende öyle neredeyse 2 haftadır hiç uyuyamıyorum 😒 40+0 olduk ama hala gelmeye niyeti yok canım
Ozge20ulu Melikesvm en sağda alt kisimdauc çizgi var üst üste Daha fazla yazıyor oraya tıkla canim goreceksin
058elf Melikesvm yok canım olmadım aksine kabızlık vardı kuru kayısı yiyorum biraz bağırsaklarım çalışsın diye
Melikesvm Anne321 ıshal felan yada ayakta bıraz uyusmab varmıydı pekı acaba ıshal oldum ondnamı sancı dıorumda bılmıorum