EmineHazar Merhaba kızlarr 🌸 benim doğumuma çok az kaldı doğum sonrası korse takmayı düşünüyorum sizler nerden hangi marka aldınız yada düşünüyorsunuz internette yamuna korseyi çok görüyorum kullanan varmı acaba kalitesi nasıl 🤰🏼👼🏼
Ciara93 EmineHazar yamuna korse ye bende çok baktım ama pahalı geldi biraz.. gittigidiyordan aldım 60₺ falandı
Melikefurkan EmineHazar Ben düşünmüyorum korse takmayı zaten sicakda doğuruyoruz o an kendi sıkıntılarımiz bir yandan çocuğa alışma süreci sıkıntıya gelemem yani çıkarır atarım korseyi
Aybukealtintas EmineHazar yamuna korseyi ben hamilelik öncesi alıp kullanmıstım cok memnun kalmıstım ama sonra aynı korseyi aliexpresste yarı fiyatına gördüm 😊
EmineHazar Knber senin dediğinede baktım şimdi yamula olanla aynı gibi bunu alıcam sanırım benm dediğime güvenemiyorum çünkü tecrübe önemli alınıp kullanılmadıktan sonra 🎀
Ozteber Ciara93 2. Hamileliğiniz olduğunu bilince öncekinde belki kullanmışsınızdır diye düşünmüştüm 😊
Ciara93 [bilinmeyen] benim aldığım da aliexpress den gelen ürün aslında uğraşmayım diye aldım gitti 😁 haklısın 👍
Ciara93 Ozteber ilkinde kullandığım korse evde olan çok da güzel bi korse değildi 🙈 çok da kullanmadım onu ama bunda dikkat edeceğim
Knber EmineHazar senelerce sattım bide ben bu korseyi. Tek bir tane mi şikayet gelmez gelmedi aksine alan hep renklerine geldi harika bi ürün ithal ve çok saglam 👌🏻
EmineHazar Knber içim rahatladı valla çok saol hemen sipariş veriyim barii 🙏🏻🎀 Sadece göbeğim var çünkü vücudumda çok deforme olmadı onunda en kısa sürede gitmesini istiyorum herkes gibi 🤰🏼
EmineHazar Melikefurkan aslında onuda düşünüyorum birde gaziantepte yaşıyorum burası baya sıcak 🤯 ama göbeğiminde kalmasını istemiyorum biran önce toparlansın istiyorum takabildiğim kadar artık 🎀
Knber EmineHazar rica ederim canım ☺️ Özellikle taktıktan sonra şok olacaksın 🙈 Bu arada genelde bilinmez ama korse 1 beden küçük alınır ve asla rahat korse olmaz korse rahatsa zaten sıkmıyor sıkıştırmıyodur korse dediğin sıkıp toparlaması lazım ☺️
Melikefurkan EmineHazar siz bilirsiniz tabi ben azimliyim hamile kalmadan önce zayiftim zaten hemen verebilecegimi umuyorum öylede olur inşallah
EmineHazar Melikefurkan çok azimli sayılmam malesef 🙈 ama kilo verip hamile kalmıştım bende allaha şükür tahminimden az kilo aldım 38 ci haftamdayım 10 kilo aldım toplamda sadece göbeğim çıktı ondanda kurtulmak istiyorum hemen
Nuranaliayaz1 [bilinmeyen] takip denediniz mi beden olarak nasıl aldınız birde link atar mısınız buraya bizde bakalım
EmineHazar Knber hamile kalmadan önce M beden giyiniyodum ozaman alırken S beden almalıyım yada M beden mi almalıyım
Knber EmineHazar M almalısın çükü kilo almışsındır diye düşünüyorum bide etiketinde ölçüler yazıyordu netten bulabilirsen
Melikefurkan EmineHazar Bence çok iyi 38. Haftadasiniz ve şuana kadar 10 kilo aldınız ben 34. Haftadayim 14 kilo aldım 😁