Rmys11 Arkadaşlar lohusa külodu almış kayınvalidem bende depend alacaktım almama gerek yok mu o işimi görür mü
Ozlem23 Rmys11 Lohusa kilosu dediginiz normal külot değil mi depend ped in külot halı gibi birşey tek kullanımlık bence ikisi farklı şeyler ama siz bilirsiniz
Kimkibu Rmys11 bende hem lohusa kilodu hem depend aldım.. hastanede depend kullanmayı düşünüyorun kullananların cok memnun oldugunu okumustum.. eve gelincede kanama azalınca seZaryen olacagım hem ameliyat yerini acıtmaz die lohusa camasırı ve ped kullanırım die düşündüm
Miiray Rmys11 Lohusa kilodu nasıl bişey bilmiyorum ama kesinlikle depend mükemmel bir kurtarıcı. Çok işe yarıyor
MomHero2 Rmys11 bende lohusa kilodu kullandım zaten bir paket yeterli olmuyor külot şeklinde olanda inanılmaz rahat oluyor.
MomHero2 Ozlem23 külot bebek bezi gibi düşünebilirsin. Ben onunla başladım daha sonra azalınca lohusa pedi kullandım. Hepsi tek kullanımlık zaten dolmuşsa çıkarıyorsun cırt cırtlı yırtıp atıyorsun kullanımı rahat. Burda hep depend duyuyorum kullanmadım bilmiyorum dependsiz de oluyor 😂
Ozlem23 Rmys11 😄 benim bildiğim farklı şeyler hastanenize sorun eğer hasta bezi vermiyolarsa alın bence kanama olunca çok işe yariyomus
Nazlierva3535 İlk doğumumda depent emici külot diye geçiyor kullandım sezeryan oldum fazlasıyla kana olmuştu ona rağmen bır sızıntı olmadı kullanımı rahat şok marketlerde satılıyor kesinlikle tavsiye ederim
2kusunannesi Nazlierva3535 sezeryan da kanama oluyor mu acaba bilgim yokta sanırım bende sezeryan olcam normal doğum gibi kanamalı mı