oldugugibibiri Merhaba, 13+5deyim başından beri düşük tehlikem var. Bugün ultrasonda bebeğin yatay değil dikey pozisyonda olduğunu gördük. Rahim kasılmasından dolayı yatay durmuyor. Kasılmalar için tabi ki çok erken ama böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç?
Mom54544 oldugugibibiri Rahim kasılması ile kasılma alanı aynı şey mi bilmiyorum ama 16.haftamda doktorum eğim gördü kasılma alanı var dinleniceksin öyle geçer dedi bayram sonu detayliya gideceğim bakalım duruyomu durmuyomu gorcem
Nese_bas oldugugibibiri geçen bende gittim kanamam oldu azıcık doktor muanne etti rahim kasılması olmuş dedi senin gibi benim de bebeğim hep kafası aşa da dik duruyor hiç yatay durmadı iğne vurdular takip edeceğiz dedi
oldugugibibiri Mom54544 ben de dinleniyorum umarım düzelir kese sağ ve soldan sıkışmış bir durumdaydı o yüzden de yatay durmuyordu bebek. Allah şifa versin hepimize
oldugugibibiri Nese_bas evet benim de dik durumda kese sağdan soldan sıkışmış duruyor. Rahimde kasılma var dedi. Ben de şiddetli kanamadan 10. Haftada hastanede kaldım. Zaten ilk günden beri düşük tehlikem var. İstemsizce pelvik kaslarımı kastığımdan mı rahim kasılıyor acaba diye sordum doktora, senin elinde olan bir şey değil dedi. Umarım düzelir bayramdan sonra bakacağız bakalım. Allah şifa versin hepimize.
Pemre oldugugibibiri ben de de aynı durum mevcut maalesef. Bi gece hastanede kaldım. Kasılma icin ilac tedavisi tutunması icin iğne yani tüm silahları kuşandık. Rabbim hepimizin yavrulrını bizi bağışlasın. İnsanı cok geriyor elde olmadan. Bol su tüketimi gerekiyormus ve dinlenme. İş güc 🚫 yasak. Umarım hepimizin yolunda gider. İçim karısıo su icmek cokta keyifli değil 3 lt su icmek gerekiyormus… 🤲🤲🤲