AiA Anneler , hangi bebek bezini aldınız ? Yeni doğan bir bebeğe 1 numaramı yoksa premium care mi ? Kaç tane aldınız ?? Yada Doğum yapıp kullananlar kaç numarayı ne kadar kullandı . Az da bu konu hakkında bilgilenelim 😇🌸😘
Gulsenkaragoz AiA ben primapampers yenidogan1 kullandim 2 ay ay simdi ise bimin bezini kullaniyoruz islak mendilde molfix kullaniyoruz cok stok yapmana gerek yok canim bebegin pisik olma durumu olabilir
AHFKASAP AiA Şu an 40 günlüğüz. Prima premium care 1 numara kullanıyoruz. Islak mendil şu ana kadar hiç kullanmadım. Pamuk ve ılık su ile temizliyorum. Hiç pişik olmadı. 😊
Goncagp Gulsenkaragoz Bim bezi ile başlamayı düşünüyorum bende kullananlardan hiçbi şikayet Yok siz de memnun musnuz ? Eğer cildinde tahriş vs olursa değişirim dedim. Boşuna para vermeye gerek Yok galiba şimdiki fikrim bu yönde
AiA Gulsenkaragoz kaç kilo doğdu bebeğiniz ? 0 numara sı da varmış bebek bezinin ama bilemedim ben 1 mi alsam 0 mı ?😔
Gulsenkaragoz Goncagp aynen hicbir sekilde tahris olmuyo sadece ben islak mendili degistirdigim zaman pisik yapiyor o yuzden islak mendili molfix kullaniyorum o cok iyi bez icin fazla para vermeye gerek yok bence