sonsuzum_bebegimygz2 3 aylık hamileyim hamilelikten önce tatlıdan nefret ederdim ama hamileyim ve tatlı çok seviyorum cinsiyet 4 ay sonra belli olur sizce cinsiyet nedir tahmin ))!!
Defnenaz2766 sonsuzum_bebegimygz2 valla ben kilo kilo limon yedım 5 aylık olduk şuan cinsiyetımız erkek halada tatlıya sıcak bakmıyorum
Biranne2 sonsuzum_bebegimygz2 onla pek alakası yok canım ben kızımda da şimdi erkek bunda da hep tatlı aşerdim
kucuktosbik27 sonsuzum_bebegimygz2 annem bana hamileyken tatlının dibine vuruyomuş canım kilolarca yiyomuş sonuç ben oldum😅 tatlı yemekten hoşlanmıyorum ama anne karnında bir ömürlük yemişim zatwn😂 dün arkadaşımla konuştum ekşi yiyormuş sürekli kız mı dedim erkek dedi yani bu herzaman tutmuyor malesef 16. Haftayı beklemen lazım ☺️
Hasel0503 Yediklerime göre kız olmasi gerekirken benimki erkek çıktı😂😂o yüzden bi tahminde bulunamicam
Hanim90 En baştan beri erik limon turşu turşu suyu ne kadar ekşi varsa öldüm bittim yiye yiye ve dün öğrendim ki oğlum geliyor 13 haftada öğrendim.
HilalYlmz sonsuzum_bebegimygz2 tatlıdan nefret ediyorum hayatta aklıma gelmez o derece görünce bile midem kalkıyo😂 habire ekşi tuzlu şeyler canım istiyor bizim oğlan da anasına çekmiş sanırım 😂
GKP22 sonsuzum_bebegimygz2 ekşiyi hiç sevmem ama oğlumda kase kase çoban salatası yapıp 1 limon sıkıp üzerine nar ekşisi döküp yedim 😅😅
atlasinannesii sonsuzum_bebegimygz2 bende turşuyu çok seven birisiydim hamileliğim boyunca turşuyu yiyemedim hep tatlı yedim şu an erkek bekliyorum
hellobaby0 sonsuzum_bebegimygz2 ben her ikisini de yiyorum birini yiyince birini canım çekiyor aşermeyle alakalı değil maalesef cinsiyetimiz erkek
Hiranurecrin sonsuzum_bebegimygz2 Canım bu kişiye göre değişir bünye meselesi bence her hamilelik farklıdır çünkü .Ama ben oğluma hamileyim ve tatlı yiyorum… Tabi herkes tatlı yiyince erkek olmuyor yada ekşi yiyince kız olmuyor 🥰
SenaHifa sonsuzum_bebegimygz2 önceleri limona saldırırdım hatta hamile olduğumu bilmiyordum bi Demet maydonoza limonu sıkıp yemiştim hayatımda ilk defa 😂 ondan sonra acıya sardım şimdi tatlı sırayla hepsinden aşeriyorum 😂😂 veee oğlum olacak hiç ama hiç alakası yok Çin takvimi de fasa fiso çıktı 🤷🏻♀️😂