058elf Kızlar 4. trimesterı da gördük. Ama bizim nazlı kızın hala gelmeye niyeti yok 😂 bi ara totem postları görüyodum benimde bu doğuramıyorm totemi olsun bari 🙃 Hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize 🤲🏻 🥰
058elf Ebrumihrimah ayy sanırım öyle gelmek istemiyo😂 Amin canım hepimiz inşallah 🤲🏻 🥰 senin kaç haftalık oldu?
Mom789 Ay en korktuğum şey yemin ederim 39u geçecek uzatmaları oynayacak korkusu 37den sonra merdiven taktigi,hurma ananas,ot cop çaylar,dua hatim ne varsa başlayacam 😂
058elf Mom789 hahah gelmek istemeyince naparsan yap gelmiyo bu bebişler canım🤣 inşallah hayırlısıyla vaktinde doğum nasio olsun hepimize de 🤲🏻 30. haftada su sıkıntısı vardı erken alınacak diye korktum 36 ya gelsin diye dua ettim en azından ciğer gelişimi tamamlanır diye hanımefendi önce korkuttu şimdi de gelmek istemiyo🧐
Mom789 058elf ay bide kız neyin keyfi bu bi meraktan çıkayım dışarı ne var ne yok izleyim dinleyim cilvesi olur cok ayıp 😅
058elf Ebrumihrimah maşallah büyüyosunuz sizde 🤗 hangi doktora gidiyodun canım gerçi ben doğumu Diyarbakır da yapmayacam memlekete geldim de senin doktoru merak ettim 🙃
058elf Mom789 yok bu nazlı çıktı teyzesi bizi meraklandırıyo gelmeyerek😂 siz kaçıncı haftadasınız canım :)
Ebrumihrimah 058elf aydın Ilgın’a gidiyorum canım Ben burada doğum yapacam annem gelecek 18 Mayıs’ta yollamam bir süre 🤭
Mom789 058elf ben daha 31 ya ama hissedilen 37 😅 dayanacak gücüm kalmadı daraldım bunaldım isyanlardayım
058elf Mom789 hele 37 ye 40 a gel hissedilem kaç olacak o zaman anlıyorsun 😂😂 bende dayanamıyorm gibi artık ağrılar var sancı yok
-123by Benim kızımda erken doğum riski var derken çok şükür 39+2 olduk bugün insan acaba ne zaman gelicek diye heycanla birazda gerginlikle bekliyo
Hilal2205 Bizde yarın 40 haftalık oluyoruz doktordan yeni çıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse yatış dedi tam bayrama denk geliyor bayram bebesi olacak 😂😂
058elf Hilal2205 hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah 🐣büyük ihtimalle bana da haftaya yatış verir gelmezse zorla getirecez bebişleri 😂
058elf Ebrumihrimah ya ne güzel canım benimde annem çalışmıyo olsaydı gelecekti ama mecbur ben kalktım geldim 🙃
-123by 058elf Amin insallah 🤲😊 Evet bizde 40larï görcez gibi tabi sağlıkla olsunlarda herşeyin hayırlısı