Emerald Bu nişan dediğimiz olay. Yoğunluğu ne kadar tahmini ya da ne kadar geliyor merak ediyorum diğer akıntılardan ayırt edilebilir mii?
BirMuallime Emerald akıntıdan farklı benim katı gibiydi böyle dağılmayan bir yapıda sert biraz daha ama kaygan jel gibi , kahverengiydi ilk gelen 4 parça olarak geldi biri baya kanlıydı.
alazzeyneperva Emerald internetten bak istersen evet miğde bulandırıcı ama tam şekilde gösterilmiş hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah doğum sırasında tüm hamileleri ve anne olmak isteyenleri dualarında unutma inşallah Allah yardımcın olsun
Emerald schulemiss1 36 haftalık hamileyim. Benim de iki gündür hafif kanlı bi akıntı geliyor da merk ettim
schulemiss1 Emerald nisandir muhtemelen. Yogun degilse su ya da sanciyi beklemeniz iyi olabilir. Ama dra danismakta fayda var. Saglicakla alin ins kucaginiza
BirMuallime Emerald nişandır canım hayırlısıyla gelsin evladın inşallah.ben netten bakmıştım hiç bilmediğim için ordaki gibiydi sonra doktora hemşirelere de tarif ettim nişan demişlerdi
Emerald alazzeyneperva Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun, anne olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah. Hamileyken bile bu kadar çok düşünürken doğduklarında kim bilir nasıl olacağız :) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Emerald schulemiss1 sağolun teşekkür ederim. Sancım olsa korkardım da. Doktorla konuştum gel nst ye alalım dedi. Tekrarlarsa giderim artık