Sevii Hamileyim-mutluyum bende 38+1 oldum bugun dun kontrolum vardi 0 aciklik 0 sanci🤷♀️ Bakalim ne zaman gelicek nazli bebegimiz. Bebis basasagi ve yavas yavas dogum kanalina dogru inmeye baslamis.
Hamileyim-mutluyum Sevii Doğum kanalına indiğini dojtor ultrasondan mı anlıyor yoksa alttan mı bakıyor
Cansu-13 Hamileyim-mutluyum benim ilk gebeliğimde açılmam olmadı 9 saat suni sancı sonunda sezeryana alındim yani çektiğim acı yanıma kar kaldı bu üçüncü gebeliğim en azından başıma be geleviceğini biliyorum ama yine de korku var
Hamileyim-mutluyum Cansu-13 Benim de çatım biraz darmış gelmese suni sancı alsam mı diye düşündüm sonra ya açılma olasa dedim boşuna acı çekeceğim yani haftasına kadar gelmese sezaryenle alsın napalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Taze-Anne28 Hamileyim-mutluyum benimki de isterseniz 42 ye kadar bekleyebilirsiniz dedi olmazsa suniyle başlatcak inş hemen gelir gelmedikçe stres oluyorum
Hamileyim-mutluyum Taze-Anne28 suni sancıdan da korkuyorum o normalsancıdan daha zormuş off bu çocuklar bir şekilde çıkacak ama nasıl 😥😂
Taze-Anne28 Hamileyim-mutluyum aynen aynı şeyleri hissediyoruz 😃 hem suniden hem sezeryandan korkuyorum kendi sancımla olsun diye hep hayal ettim her geçen gün biraz daha stres oluyorum her şeyi hazır yatağını bile kurduk 🙄
Hamileyim-mutluyum Taze-Anne28. Bizim de herşey hazır bir bebiş eksik bakalım ne zaman gelecek yarın kontrolüm var 39+3 olcaz
Gigy Hamileyim-mutluyum Mayıs bebeleri boğa burcu ,uykucu ve rahatına düşkün olurlar 🤭bizim de 38.hafta Perşembe doğum kısmetse 🧚❤️🤰🤰hepimiz sağlıcakla kavuşalım 💕
Hamileyim-mutluyum Gigy Amin inşallah canım bizim ki babasına da çekmiş tembel uyuşuk hiç kıpır kıpır bir bebek olmadı bu bebek hareket etmiyor diye kaç defa doktora gittim ağlayarak😂😂😂
Taze-Anne28 Hamileyim-mutluyum inşallah doğum kanalına girmiş her an gelebilir derler 😊🙏🏿 Benimde perşembe kontrolüm
AnneKuzusu26 Hamileyim-mutluyum biz de 40 olduk bu cuma yatışım yapılacak ve suni sancıyla doğum başlatılacak korkuyorum açıkcası ama başından beri normal doğum istiyorum kendi sancım yok gelmek istemiyor bebişim 😂