KayaAlTimimi Kızlar ben yurt dışındayım burada çiğ köfte Yok inşallah Türkiye ye gidnce yemek istiyorum ya san evde yapacağım fakat bir. Yazıda okumuştum zararlı hamileyken diye bilginiz va rmı ?
Burcuk KayaAlTimimi geçen gün hamile Arkadaşlar etsiz çiğ köfteleri löp löp götürdü .. etlisi zararlı o kesin de.. etsiz olanda da kötü tuzlar falam varmış o yüzden sürekli yemeyin diyorlar .
ZeynepKara KayaAlTimimi az önce forumda gezinirken gördüm çiğköfteeeeee yazısını 😂😂😂 canım çekti ve kocamı almaya gönderdim söylene söylene gitti sağolsun 😂😂
Temmuzz Etli çiğköfte zararlı şçinde çiğ et olduğu için ama normal satılanlardan yiyebilirsin. Benimde bi kaç gündür çok canım istiyordu yedim 2 kere. 😕
KbraNaselik evet etli olani yeme onun disinda sorun olmaz benimde canim cok cekti dun yedim ama bir midem yandi bacim anlatilmaz daha yemem 😂😂😂
KayaAlTimimi KbraNaselik normalde benim de çok yanar şimdi yesem ne olur bilmiyorum inşallah yakında Türkiye ye gideceğiz sonunda ilk işim onu yemek 💃🏻
Vldn KayaAlTimimi KayaAlTimimi ya canım bende zararlı oldugunu duydum ma bikeresinde canım çok çekdi yicem dedim zararlıda olsa çünkü canım çok çekmişdi ve çıkardım yani 🙈 felaket miğde bulantısı yapmışdı bende
KayaAlTimimi Burcuk tabi yapılan yer de önemli güvenilir olmalı ya da evde kendin yapacaksın canım valla ben dört gözle yemeyi bekliyorum
KayaAlTimimi Vldn ben normalde çok seviyorum midem yansada yiyorum hamilelikte yemedim daha hiç ne olur bilmiyorum canım ☺