summer Yeppudaa ptt kurum sorgusunda dun gozukmuyordu degerlendirmeyede alinmamis yazinca cikmadi diye dusundum.
summer Yeppudaa iste sizin yazdiginiz yaziyor bende ordan cikarim yaptim. ptt kurum odemesinde sizde ne yaziyor?
Yeppudaa summer Pandemi Sosyal Destek Ön Başvuru Formunuz alınmıştır. Şimdide böyle yazıyor inşallah cikar
Kayabebekk Mlttpl yaptim canim tc son rakamina gore diyor surec devam ediyor yaziyor ordan girdigimde de yine
Candanesra Kızlar bana yatmış 1100 azonce gördüm çok sevindim 😊😊😊😍 Tc son rakamına göre çarşamba diyordu 12 de yatti
Susamtanem2 Candanesra Hayırlı olsun durumuz nasıl neye göre yarıyor ev kira mi ya da eşiniz falan ıssız mi ?
rabiakryl Candanesra doğum yılının son hanesine göre ödemeler yapılıyor orada bilgi var bu konuyla ilgili
Mercimek26 Candanesra ya bu günlerle ilgili bilgiyi ben bulamadım da acaba banada bi söyleyebilirmisiniz rakam ve tarihleri
Mlttpl Candanesra Bende kapsama dışı yazmıyor süreç devam ediyor yazıyor da ben basvurali bayağı oldu ne zamana sonuçlanır ki acaba
Sndrsym Candanesra kapsam dışı yazınca para yatmış mı oluyo? Kapsam dışı yazıyo ama ödemeniz hazır da yazıyo bilginiz var mı acaba?
Melo3535 Candanesra sizin sigortanız var mı analık raporum var o yüzden çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor o yüzden sordum
Flower3 Candanesra evet 2.kez başvurdum hatta şimdi bi geçen sene başvurmuştum bide şimdi çıkmıyor annemelre bile çıkmıyor