Yeppudaa Candanesra Candanesra ben ve eşimde geçen sene çalışıyorduk bize çıkmadı . Bu sene eşim calisiyro çok şükür. Ama borclarimiz var baya. Şimdi ben başvurdum eşim çalıştığı için cikmazmi.
Candanesra Kuzum11 e devletten pandemi yardımı sosyal aile yardım yazısına girin form çıkıyor doldurun
Kbrabz27 Başvuruyu yapmak için TC kimlik numarası sonuna göre mi başvuru yapılıyor hangi güne gelirse
Fatmakba Kızlar ben hiç başvurmadım ilk defa başvurudan nasıl basvurucam bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi acaba ?
elisa123 Yesimmm93. E Devletten pandemi destek ön başvuru var oradan yapabilirsin YouTube den de izleyebilirsin
elisa123 Candanesra msj atıyoruz ama e devletten başvuru yapın 144 aradık birsey olmadı yani kısmet deilmiş bize
almilaumay12 Merhabarkadaşlar Başvuruda bulundum bende yanlız e devlette süreç devam ediyor yazıyor ptt kurumda ödenecek tutar yoktur diyor aynı durum basina gelen
Gozde939e99e almilaumay12 ayni benimde aynisi yaziyor cnm gecen cumartesi basvurdum surec devam ediyor ptt bolumunde para yok
Gozde939e99e almilaumay12 insallah cnm bazen cok gec diyorlar bazen kisa surede diyorlar unutunca yatar heralde suan bakiyoruz ustune dusuyoruzya gozukmuyor
almilaumay12 Gozde939e99e Aynen öyle. Kesin unutacağım ve epey bir süre sonra fark edeceğim umarım öyle olmaz kısa sürede yatar.
Candanesra almilaumay12 10 gün içinde yaticak kontrol edin hergün PTT gidip sorabilirsiniz bilgi alırsınız