Candanesra Bende ücret kısmında 0 TL yazıyor Kapsama alanı dışı yazıyor ne demek oluyor bu kızlar sizdede aynımı durum alabiliyormuyum alamiyormuyum acaba.
Mercimek26 Evet alcaksınız muhtemelen. Ptt kurum ödemeleri olarak bakın bide orda ödeme miktarı çıkıyor.
Huzurmelegim_28 Mercimek26 bi işlemi sıraya aldık bekleyin diyip duruyor ben anlamafçdım eşimin 3 başvurudan 1 kapsamdışı 2sinde süreç devam ediyor hala ve ptt üzerinden yapılan ödemeler kısmı hata veriyor boşuna para veriyoruz diye kandırıyorlar işte
Yildizanne Mercimek26 ya ben. Şuan bakiyorumda bişey çıkmıyor TC sonu 8 cuma gününü çıkar acaba bilginiz varmi
Oznurkmnt Candanesra cok saol kac gundur bakiyorum yok simdi bakdim yarinin tarihi var aliyorum 1100 tlyi
Candanesra Kuzum11 e devletten pandemi yardımı sosyal aile yardım yazısına girin form çıkıyor doldurun
Oznurkmnt Burcumirac inanin sureci bilmiyorum daha once ilk zamanlarda aldim yardim 1 2 hafta icinde sonuc cikiyordu suan bilmiyorum ama ptt uzerinden bakdigimda yardim parasi cikmis gozukuyor ama tarih yarin
Selver90 Oznurkmnt canim kiradamisin sende esin calisiyormu.iyi gunlerde kullan parani.bende yeni duydum insallah cikar
Candanesra Tugbaomerfaruk e devletten pandemi aile sosyal yardım girince form çıkıyor dolduruyorduniz
Esmakoksal Çok teşekkür ederim öncelikle bu bilgiyi sağladığınız için 🤲🤲. Eşim daha önceden işkura kayıt olmuştu bakıyım dedim PTT’den alması gereken ücret varmış 😇
Oznurkmnt Havva01 daha once yapmistik ilk cikdiginda pandemi on basvurudan sonra simdi ptt kurum odemesine bakdim cikmis 1100 tl icin bir basvuru yapmadim
lisansli_Mom49 Oznurkmnt benim de kapsam dişi PTT kurumda ya ücret belli değil ama yarın ödeme tarihi yazıyor sizde 1100 TL mi yazıyor
Oznurkmnt SerpilEsra siz e devlete girim pandemi om basvuru yapin eger daha omce yaptiysaniza ptt kurim odemesine girip bakin