Pazar günü geceden başladı sancım gece 3gibi sıcak suya girdim sonra uyudum saat sabah 5.10 yatağa kaçırıyordum üzerimin ıslakşığıana uyandım koştum lavaboya sonra geri yattım tekrar tuvaletim geldi bu sefer kan görünce hemen hastaneye geldim nstye bağlandım sancılar 100çıkıyor nsteden sonra açıklığa bakıl 2buçuk santim olmuş yatışım yapıldı 6gibi odaya çıktım 2saat sonra tekrar nst için almaya gelecekler di benim açılmam olmuş 4/5santim tekrar odaya yollamadılar orda muayene olmaya devam ettim 8den saat 1e kadar kendi sancımı çektim öğlen yapılan çatı muayenesinde ilerme olmadığından ben dayanamayıp doktoruma mesaj attım sezaryene alın oda olur dedi yarım saat içinde anestezi geldi hazırlandım ameliyata alındım 13.15te kızım doğdu ben odaya 2buçuk gibi anca geldim dikişler falan benimde doğum hikayem böyle oldu sezaryenden korkan ben paşa paşa oldum spinal anesteziden korktum için genel istedim ama sondayı uyuşturmadan takacağım deyince spinali tercih ettim öyle işte sütüm var ama bebişi doyurmuyor sanırım yada bizim kız göğüste uyumayı şimdiden çok sevdi 😍🥲