KubraAydin İnşallah bu günlere kadar hasta olmayız kızlar inşallah günümüz geçer ve isteyen herkes hamile olduğunu öğrenir ❤️ Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Blossom00 KubraAydin Benimde 3-4mayıstı dün olmadım bugün bekliyorum bakalım inşallah olmam,olmayız🙏🏻
Sakinem212 KubraAydin 24 nisanda adet olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı halada olmadım bir 10 gğn daha geçsin tekrarlayacm.
Trilece Blossom00 ilk gün olmayınca bir gün geç gelebilir takılmıştır diosun öteki gün her lavaboya gidişinde acaba oldu mu regl diye içinden de inşallah olmasın diye bakiosun dimi 😐 Allah’ım gönlündekini versin inşallah canım
Gokyuzum1 Sakinem212 bende yanı şekilde 24 nisanda olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım negatif çıktı bugun kan verdim beta 57 çıktı bi kaç gün sonra tekrar bakıcam ne çıkacak çok merak ediyorum kasıklarım da hafif ağrı gelip gidiyor hasta olacam diye korkuyorum hayırlısı olsun
Blossom00 Trilece amin hepimizin❤️ aynen öyle oluyor malesef bazen gelsede kurtulsam diyorum gelmeyince de içime umut doğuyor
Sakinem212 KubraAydin hem hamile olmayıp hem adet olmamak saçma geliyor şu pandemi bitsin doktora gidececm 😒
Sakinem212 Gokyuzum1 valla olsam fena olmaz eşim o kadar ds hevesli değil çocuk konusunda belim çok ağrıyor ha oldum olacam diyorum bişey yok bir hafta sonra tekrar test yapacm evde normal yapılanlardan işte .
Sakinem212 Gokyuzum1 önceki gebeliğim testte 10 saniyede pozitif çıktı hiçbir belirti yoktu üstelik olsa silik te olsa çıkar mutlaka
KubraAydin Gokyuzum1 canım sen hamilesin bence yani betana göre yükselecektir ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim 7.73 tü