anneyim_33 Kızlar 2 ay önce dolap uygulaması indirip baharatlık satışı çıkardım satilmayinca uygulamayi sildim hesabım silinmemis biriside benim kabul etmediğim diyarda ürünü almış ücret verilmiş fln filan bişe anlamadım anlayan birisi açıklar mi acaba
Siibeell anneyim_33 orası normal internet satışı gibi alan kart bilgilerini giriyo alışveriş yapıyo siz o belirli günde ürünü kargolamanız gerekiyo eger kargolamazsanız dedigim gibi oluyo
Burcuckmk anneyim_33 uygulamayı silerek hesap kapanmaz canim Bid3 dolap uygulaması trendyola bağlı ya direk kart bilgileriyle ürünü almış olabilir ama.senin onayinda gerekli sanki bi musteri hizmeti vardir elbet arayip halledersin
anneyim_33 Siibeell anladm şimdi ozmn hesabımi silsem olurmu bişey olmaz demi gece gece gorunce korktum yanlış bişey mi yaptm acaba die
Siibeell anneyim_33 ürün dedigim gibi iptal olmuş, uygulamayı direk silmeyin profilinize girin hesabı dondur yada askıya al kısmı vardır oradan hesabı iptal edebilirsiniz
B_isik anneyim_33 ayarlar kısmından dolabınızı tatil moduna alabilirsiniz. Baharatlığınızı satın almış fakat 4 iş günü içinde kargoya vermediğiniz için iptal etmiş almamış. Tatil moduna alırsanız eğer ürünleriniz satışta gözükmeyecektir. Hayırlı geceler ☺️🌺