Mom850 İkiz gebelik ister miydiniz? 🌺 Ayy benim hayalim ama hiç anne olmadım henüz 1 tane olsa bile şükrederim ama ikiz olsa keşke O kdr bekleyip uğraşanlar bekleyenler var Rabbim sen daha iyi bilirsin
ebrr1048 Mom850 bende çok ikiz istedim rüyamda bile hep ikiz gördüm ama Tek oldu şansıma 2. Ye doğrursam ikiz olursa o zaman naparım o kadar çocukla bilmem 😂😂
meraklianne1 Mom850 bizde istedik ikiz olsun hatta ilk kontrole gittim devlette içeri eş almıyolar kapıdan çıktım eşim ikiz demi diye sordu tek kese gördü dedim ya neden ikiz değil diye üzüldü bian 😅😅 rabbim seninde senin gibi isteyenlerin hepsinin de kucaklarını en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşaALLAH🌸🌸
Cansu101706 Mom850 benim ikiz canım ablamında 13 yaşında ikizleri var aileden genetik geliyor. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Ama uzaktan davulun sesi hoş geliyor. İkiz bakmak öyle kolay değil hem maddi hem manevi
1911-sy Mom850 bende şuan ikizlere hamileyim 12+6dayım okadar zor geçiyor ki bel ağrısı mide bulantıları ilk başta düşük tehlikem vardı her gün acile gidip iğne vurdurdum 12 haftaya kadar çok güzel bişey ama zorlukları var inş rabbim herkese hayırlısını nasip etsin 🤲
Mom850 meraklianne1 inşallah keşke ikiz olmalarının bir formülü olsaydı 😂 çok minnoş olmazlzr mi tek olsun sağlıklı olsun vallahi yeter 🙏🙏🙏
meraklianne1 Mom850 evet rabbim herkese tattırsın evlat sevgisini her isteyenin evini hayırlı sağlıklı çocuk sesiyle doldursun🥰
Mom850 1911-sy zorlukları olsun ya ikiz olsun tek olsun sağlıklı olsun yeter Rabbim bana ve isteyene nasip etsin inşallah. Sizde bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🙏
Yasoo96 Benim babam ve amcam ikiz.benim de ikiz kardesim var. nesil atlamadan ikiz gelince benim de bi umut ikiz olur demistim. Hatta betam bile yuksekti doktor ikiz olabilir demisti😂 ama tek gorundu. Simdi dusunuyorum da ikiz olsa zaten bakamazdim gurbetteyim.
Mom850 Yasoo96 yaa nasip işte 😂 acaba çok sağlıklı mi olmak gerekiyor yumurtlama geliştirme çoğaltma VS ilaçları varmı acaba belki öyle olabilir nasıl zekiyim ama 😂😂
Duygubuket Mom850 bende 20 haftalık ikizlere hamileyim. Benimde kendi tarafımda ikiz yok eşimin kuzenleri ikiz sadece.axaba anne geninden mi geliyor babadan mı
Yasoo96 Mom850 valla ben anlamam bira sansa iki yumurta dolleniyo bence 😂 gerci ikiz gebelik anomali olan gebelikmis. Normal olmayan. Yani aslinda sagliksiz bi acidan 😂 Bebeklerin sagliksiz olmasi degil de surecin sagliksiz olmasi. Gamzenin aslinda bi kusur olmasi gibi😂