Halimeege 8 ay önce covid oldum ve tat koku hala yok şimdi 5 haftalık hamileyim nasıl geçecek bilmiyorum çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın varmı böyle bir durum yaşayan
Rapunzellllanne Halimeege bende 1 ay önce oldum tat koku gitmişti ama şu an çok az var ama arada gelip arada gidiyor çok garip bişey 🤷🏻♀️
Gulbahar_1 Halimeege nasıl yanı 8 aydır yok mu bende bir hafta oldu gecırelı bitti ama tat koku hala yok gelmeyecek mi şimdi Allahım 🙄🙄
Merve4222 Halimeege bnde ağır geçirdim meğer hem hamileymisim hemde covid . 20 gün sonra geldi koku tat ama . Hala bazı şeylerin kokusu yok çamaşır suyu kokusunu almiyorm oda kokusunu ve tat da az tuzsuz geliyor yemek ler bir buçuk ay oldu
Halimeege Gulbahar_1 inşallah gelir 2 sene kadar surebiliyormus benim genzim çok etkilenmiş anladığım kadarıyla
Babybump Ben geçirdim bitti ama geldi 8. Günümde, arkadaşım geçirdi 20. Günü yeni yeni gelmeye başlamış onun da, 8 ay cok uzun bir süre bence doktora danışın bu kadar uzun zamanda gelmesi gerekirdi
Halimeege Babybump danıştım canım daha bı tedavisi yokmuş sadece terapi yapıyorlarmış kokular koklatiyolarmis bu kadar onu evde kendimde yapıyorum
_Aysgll_ Halimeege çok geçmiş olsun canım ya bı kadar uzun sürdü mu sende 🙄 bende geçtiğimiz Ağustos ayında olmuştum. Yaklaşık 1 buçuk 2 ay kadar sonra tamamen eskiye dönmüştü bendeki tat koku durumu. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına 🤲🏻