Babyjo Kızlar bilen bisey desin daha 30+3 ust uste tuvaletim geldi peceteye sildigimde sarı baya baya koyu sumukumsu bi akinti parcasi geldi nasil tarif ediyim baska turlu bilmiyprum nişan falan degildir dimi
Babytmr Babyjo hayır canım enfeksiyon olabilir ama nişan kanlı koyu kırmızı yada kırmızı yinr sümükümsü evet ama genelde kırmızı kahverengi olur diye biliyorum. İlk doğumumda gelmişti 39. Haftamda. Geldikten 3 4 gün snra doğurmuştum.
gullcannn Babyjo Canım bu haftalarda akıntı yoğunluğu normal ama sarı olması enfeksiyona işaret ediyor genelde. Doktorunu bilgilendir ona göre tahlil yapar ve ilaç verir. Çünkü enfeksiyonun artarsa erken doğum riski olusabiliyormus her ihtimale karşı es geçme 😊
Tubasel5 Babyjo bende 2 haftadır geldi 3 kere nişan olsaydı doğurmuştumw😂 sarı sümüksü enfeksiyondan bence . Benim enfeksiyon az var
Aleyna_kpln Babyjo bende bugun ayni seyi yasadim benimde tam tersi bembeyaz bi akinti ama nasil cok camasiri kaplamis komple 🤔
Babyjo gullcannn Tubasel5 Turuncusever Yaprakdokumusever Çooook teşekkur ederimmmm hemen doktoruma yazdım saolsun cevap verdi agrı olup olmadigini sordu yok dedim fotografi attım yogun akıntı dedi agrim olursa hastaneye gelmemi soyledi
Turuncusever Abenim yeni tahlil yapıldı enfeksiyon yok değerlerim gayet iyi ama bendedee sarı akıntı geliyo peynirimsi iğrenç 33. Haftadayım nişan değildir bu ara çok geliyo kanlı değil