meraklianne1 Kızlar buz dolabı açık kalınca ses çıkarıyor ya o sesi nasıl kapatabilirim dolabın fişini çekme gibi bi ihtimalim yok 🙄 buzdolabının içini sileceğim ama sürekli aç kapat yaparsam da dolap bozulur bunun püf noktası nedir aydınlatın beni🌸🌸
Ceylantasli meraklianne1 maalesef uzun sürecek de temizik fişini çekmekten başka çare yok . Ben yeni buzdolabımin fişini çekmeden temizlik yaptım o da uzun sürmedi açtım kapattım bozuldu. Servisten gelen direkt söyledi hatamı O hatayı yapmayın 😂
Balonnnnn meraklianne1 dondurucu kısmında kapatma düğmesi olur genelde. Benimkinde var bir bak istersen.
Mom54544 meraklianne1 Malesef o ses cikcak sen dugmesine basicaksin varsa benim ışığının kenarında düğme var oraya basıyorum susturmak için 1 2 dkka sonra yine aynı son çare bant yapıştırdım ışığı söndürdüm öyle sildim geçen cekemecegim için arkasını fiş için 😂
meraklianne1 Ceylantasli ya şimdi buzdolabının yeri kutu içerisinde ya mutfak dolabının içinde daha doğrusu onuda çekmek eziyet olur çünkü öyle çok geniş bi mutfağa da sahip değilim acaba dedim bilmediğim bi noktası var mıdır 😫😫😖😖
Mom54544 meraklianne1 Var işte bende oraya basınca ışık sonuyo tekrar aciliyo 1 2 dkka sonra gene aynı ama en iyisi fiş çekmek orda arkada olunca koli bandı yapıştırdım kapadı o isigi 😂
Burcuckmk meraklianne1 dolabin acma kapama düğmesi yok mu ben düğmeden kapatıyorum temizlik bitince açıyorum
Oznur_parlakk meraklianne1 ben düğme yerine bant yapıştırıyorum, fiile uğraşmama gerek kalmıyor 🤣 bant kuvvetli olsun