Burcunur__ Handan28 rabbim kolaylıklar versin kardeşim inşallah sağ sağlim evladına kavuşursun ☺️☺️❤️❤️
Didoudo Handan28 yaa ne kadar güzeell hayırlı doğumlar olsun inşallaah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 duygulandım nedense benimde doğum günüm 5 Mayıs. Şansı bahtı güzel olsun inşallah kızınızın.♥️
umyahsen Handan28 Evladınızı güzel hayırlı sağlıklı günlerde büyütün inşaAllah hep mutlu olun hayatı bahtı güzel olsun inşaAllah 😇😇🙏🙏 hayırlı doğumlar 😇🙏
Burcunur__ Handan28 benimde bir evladımın kalbi durdu krnımda. Meğer pıhtı varmış şuan bende iğne kullanıyorum şükür şuan 20 haftalık gebeyim ☺️
Handan28 Burcunur__ ben de kullanıyorum oksalar 4000 36 haftaya kadar Progestan kullandım çok şükür 37+5 olduk çarşamba günü de doğacak nasipse
Burcunur__ Handan28 6000 binlik kullandım ve coraspirin + Protestan ☺️ Sezaryen doğummu olacak ? pıhtı yüzünden sakıncalımı gördü doktorunuz normal doğumu
Handan28 Burcunur__ evet sezeryan olucak normalde 38+4 de doğacaktı kilo almış hareketleri kısıtlandı o yüzden çarşamba alıyor