psychologist 26 haftalık olacağız . İki gündür sıvı geldiğini fark ettim sütyen takmayınca üstüm üç dört damla kadar ıslanmış . Normal mi acaba ? Süt mü geliyor ne yapmak lazım ? Bide cinsellikte çok ellememesi mi gerek göğüsleri tetikler mi🤦🏼♀️
demetinceyildirim psychologist 32 haftalığım bir iki damla benimde geldi sarı renkte.Evet ilişkide uyarılmaması gerekiyor gögüslerin erken doğumu tetikleyebilir🙂
birprensesvebirprensannesi psychologist Süt gelmesi normal bir durum. Göğüsünüz süt üretiyor. Ama sıkma durumu erken doğumu tetikliyor. Cinsellik sırasında uyarım olmasın göğüslere canım. Ama kendiliğinden süt gelmesi çok normal korkma 🙏
Yaprakdokumusever psychologist dokuna dokuna 36.haftaya geldik o kadarcıktan bişe olsa erkenden fırtlatmamız gerekirdi 😂
Senmerve psychologist Gelmesi iyi nişey canım korkma ama göğüslerinle oynama ucunu sıkma sütün gelmesi erken doğumuda trtikliyomus banada ilk genelikteyken geldiğinde 27 haftalıktım öyle kotkutmuslardı ama çok şükür xamanında doğum yapmıştım sen oynama sıkma cinselliktede izin verme
Oznur_parlakk psychologist ajahahahahhaahhaah haykırmamak için zor tuttum, çünkü benim eşimde öyle yaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
rukiyeeefeee Biz 31 haftalık olduk hala herhangi bişey yok bende bugün baktım sıkayım da diye yok zorla bi damla ancak çıkabildi bu normal mı peki bu haftada bu kadar az olması
Oznur_parlakk rukiyeeefeee sıkmaaa, ilk süt önemli ya bebek için, kendi kendine gelen sıvı süt değil sıvı, ama sıktığında ilk süt çıkar aman ha sakın❣️
GLshkrasln psychologist bende 25+6 yım bir hafta on gündür sıvı benden de geliyor bı kere sıktım sonrasında sıkılmaması gerektiğini öğrendim iyi bişey galiba göğsün sütü olduğu anlamına geliyormuş
rukiyeeefeee Oznur_parlakk yok zaten göğsümde oluşmuş mu diye bakmak için sıkmıştım zaten çıkmadı bişey bi damla anca çıktı teşekkür ederim