Mom5444 Senayyalcin inşallah sancın vardır ve hissetmiyorsundur doktora kontrol amaçlı gidip bebeğinize kavuşursunuz ☺️🥰
Burcu4135 Hilalkrgz dün gittik kontrole ne cikolatalar yedim ama nafile bizim kız dönmüş arkasını uyuyor doktor ne yaparsa yapsın uyanmadı zilli agır uykusu var. Yani cikolata yada baska bisey degismiyor uyanıksa zaten hareketliler.
Hilalkrgz Burcu4135 bende şimdi çıktım dr dan yine kız gibi dedi yüz üstü yatmış ellerinide bacak arasına koymuş 😂
Burcu4135 Hilalkrgz ben cinsiyeti 11.haftada ögrendim zaten cikolata olayı yalan onu söyliyim dedim. Ne yaparsan yap uyuyorsa istifini bozmuyor 😁
Burcu4135 Hilalkrgz oyyy yerim onun ellerini. Demek k biraz daha zamanı var annesi göstermesi icin. 🤗
Hilalkrgz Burcu4135 tam 17 haftalığım özele gittim 18 mayısa devletten aldım ozaman da 19 hafta oluyorum inş öğrenirim 😂😂😂
svmm Hilalkrgz benim detaylıda dönmemişti bitter çikolata vişne suyu türk kahvesi iç demişti doktor içtim döndü kıpır kıpırdı
Burcu4135 Hilalkrgz işte agır oluyor uykuları maalesef 😁 hayırlısı olsun gec olsun güc olmasın insallah.
Pambix Hilalkrgz valla bana çikolata şeker yaramıyor ama yok karnına yedikten 1saat sonra gidince baya hareketli 😁